Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość avatar1908

Fb a atrakcyjność

Polecane posty

Gość avatar1908

Cześć! Podoba mi się od dawna jedna dziewczyna z uczelni, trochę się znamy byliśmy razem na jakiejś imprezie ale nie wykraczamy poza zwykłe cześć-cześć. Chcę zaznaczyć że nie jestem upośledzony społecznie, potrafię zagadać ( a przynajmniej tak sądzę :D), nie jestem też jakoś wybitnie brzydki. Problem polega na tym że jest ona dość popularna na fb ma stado ,,wielbicieli'', kupę lajków itp, a ja jestem raczej nie fejsbukowy. Nie wiem do końca jak sobie z tym poradzić, zagadałbym jakoś bardziej ale cały czas kręcą się wokół niej śliniące się do niej typki a ja nie chce się ośmieszyć do końca, nie wiem czy w ogóle mam jakieś szanse. Mógłbym do niej napisać przez Fb ale jak mówiłem to raczej nie mój styl, poza tym na pewno pisze do niej to ,,stado''. Poratujcie jakąś radą!

byliscie razem na imprezie, czy byles na imprezie i ja tam spotkales? to jest zasadnicza roznica tak czy owak to rozeznaj sie gdzie jest jakis bardzo konkretny melanz i podbij do niej, powiedz ze sie wybierasz i ze mozesz isc z Toba (bo jej pozwalasz)... w taki sposob, bo inaczej jak bedzie wazeline smarowal to jak kazdy ze stadka lamus wpadniesz do stadka