Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Alexstrife

Szukam chętniej na seks

Polecane posty

Czy są tu jakieś nie wyżyte kobiety co chciałyby spróbować seksu z prawiczkiem? Bo szczerze to mam już dosyć tego że mam prawie 25 lat na karku. A do tej pory nie robiłem tego z kobietą. Jakoś nie mam śmiałosci do kobiet. Zawsze się przy nich denerwuje strasznie i nie wiem co mam mówić. Miałem kilka dziewczyn, ale jakoś tak wyszło że do niczego poważnego nigdy nie doszło. Może nie byłem zbyt atrakcyjny? Kto wie. Już mnie to czasami denerwuje że nie mam praktycznie żadnego doświadczenia seksualnego. Dzieci młodsze ode mnie. Zachodzą w ciążę i mają bogatsze życia seksualne. To ze mną jest cos nie tak czy z tym światem?

Gość gość
No coz, niektorzy tak maja.

Gość gość
szukaj a znajdziesz.

Gość gość
ludku to nie biuro matrymonialne, czekaj sobie i szukaj🖐️

Dlatego tutaj napisałem. Może jest jakaś zainteresowana z Radomska, okolic? Kontakt do mnie gg 24133337 Lub meil kurajmo22@gmail.com Od razu piszę że nie oczekuję żadnego sponsoringu, ani nic z tych rzeczy. Po prostu chodzi mi o zdobycie doświadczenia. No bo w końcu muszę to zrobić. Trochę żałosne że przez tyle lat jestem jeszcze prawiczkiem.

Gość gość
A masz dużego?

Gość gość
pokaz zdjecie twojego sprzetu:P

Takie rzeczy to mogę wysłać zainteresowanym przez GG. Bo tutaj nie mam jak. Nawet nie wiem ile dokładnie ma cm. Bo szczerze to nigdy go nie mierzyłem. Ale około 20 cm

Gość gość
"Około 20 cm". To ja też mam "około" 20 cm. Ha ha. Żałosny typ szuka głupiej na forum. Nie umiesz normalnie poznawać lasek w klubie, barze, w pracy to osoba co na oczy cię nie widziała ma ci do łóżka wskoczyć bo masz taką potrzebę. Lepiej idź do agencji lub na roxy. Jaki leszcz. XD

A do mężczyzn masz śmiałość? To tak w kontekście tego, co napisałeś gdzie indziej. Tam prędzej znajdziesz. Ale to raczej nie rozwiąże Twoich problemów.

Nie k****, nie jestem żadnym gejem cholernym. Faceci mnie nie interesują. Ktoś tam wyżej cos pisał do mnie. Jeszcze nie zalogowany. Do niego: Wiesz, wolę się zająć życiem niż uganiać za laskami. Zresztą nigdy na mnie nie zwracały uwagi. Zawsze inni mieli wzięcie. Więc olałem temat. Szkoda nerwów żeby takimi rzeczami się przejmować. A jak masz cos mi do zarzucenia. I piszesz że jestem żałosny. To zaloguj się k****. Anonimowo to każda p***a potrafi mieszać ludzi z błotem. I żałosny to ty jesteś. Bo nawet mnie nie znasz, a oceniasz k****.

Nie, nie jesteś "cholernym gejem" - sądząc po tym, gdzie zostawiasz swego maila, którego wcześniej podałeś na zalinkowanej stronie i po tym, coś napisał, jesteś bi. Tylko po co kłamiesz, że jesteś prawiczkiem? :D

Gość gość
Pisalam że jesteś p**duś

Gość Alex Strife
@inaccessible89 aha coś masz jeszcze do dodania? Zarzucasz mi kłamstwo. A możesz to podeprzeć jakimiś dowodami czy coś? Serio, bo pierdolić od rzeczy to każdy może. Nie muszę się tłumaczyć, ale zrobię to dla świętego spokoju. Jakieś kilka miesięcy do tyłu miałem podrzuconego keyloggera w komputerze. I wtedy ktoś przejął dostęp do mojego maila etc. Jak odzyskałem władzę nad meilem. To było tam kilka rzeczy. Możliwe że ktoś kto mnie nie lubi. Nawet podejrzewam już kto. Zarejestrował się jako ja w tamtym portalu. Ot tyle. Jak na takie pod strony w internecie nie wchodzę. Bo nie mam aż tak skrzywionego kręgosłupa moralnego. Coś jeszcze? Nie? To Dziękuję i do widzenia. Z trollem dalej prowadzić dyskusji nie zamierzam. Bo sprowadzi mnie do swojego poziomu. I pokona doświadczeniem. Sayonara.

Gość Alexstrife
@inaccessible89 aha coś masz jeszcze do dodania? Zarzucasz mi kłamstwo. A możesz to podeprzeć jakimiś dowodami czy coś? Serio, bo pierdolić od rzeczy to każdy może. Nie muszę się tłumaczyć, ale zrobię to dla świętego spokoju. Jakieś kilka miesięcy do tyłu miałem podrzuconego keyloggera w komputerze. I wtedy ktoś przejął dostęp do mojego maila etc. Jak odzyskałem władzę nad meilem. To było tam kilka rzeczy. Możliwe że ktoś kto mnie nie lubi. Nawet podejrzewam już kto. Zarejestrował się jako ja w tamtym portalu. Ot tyle. Jak na takie pod strony w internecie nie wchodzę. Bo nie mam aż tak skrzywionego kręgosłupa moralnego. Coś jeszcze? Nie? To Dziękuję i do widzenia. Z trollem dalej prowadzić dyskusji nie zamierzam. Bo sprowadzi mnie do swojego poziomu. I pokona doświadczeniem. Sayonara.

Gość gość
Niejaki Grześ od 15-latek także tu na to narzekał :D

Gość gość
Następny, któremu ktoś się "podłożył" :D

Gość gość
"Około 20 cm". To ja też mam "około" 20 cm. Ha ha. x "Około 20 cm" to bardziej 11 czy 18 cm? :D

Gość gość
To ciekawe, ze zalinkowane przez Inaccessible89 ogloszenie, gdzie autor podaje swojego maila i gg i szuka mezczyzn na seks, zniknelo. Czyzby autor mial dobre stosunki z osobnikiem, ktory przejal mu konto? :)

Gość gość
gość dziś - tak. seksualne :P

Gość gość
utrzymywane regularnie :D

Gość gość
In lubi demaskować takich spryciulków :P

Gość gość
P**duś błyskawicznie usunął swoje ogłoszenie :P

Gość gość
Zmierzył i stwierdził, że ma jednak 10 cm.. :D

Gość gość
Jestem średnio doświadczony w tych sprawach. x Prawiczek i "średnio doświadczony w tych sprawach"? :D

Jesteście żałosni. Zamiast zająć się sobą i swoim burdelem w życiu. To przyp*****lacie się do kogoś. Nie mam zamiaru pisać z trollami więcej. I się więcej tłumaczyć. Bo nie mam z czego. Nawet mi was k***a nie żal. Gincie wszyscy co zarzucają mi kłamstwo. Ja stąd spadam bo widzę to pseudo forum, to wylęgarnia Trolli. Myślałem że na wykopie są dziwni ludzie. Widać pomyliłem się i to bardzo. Jeżeli któraś by była zainteresowana spotkaniem. To moje dane napisałem tutaj w którymś poście. Spadam stąd.