Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zołądek bolał w nd,wczoraj i dzisiaj boli nie wiem czy może z nerwów??

Polecane posty

Gość gość

Nie wiem od czego boli mnie żołądek juz 3raz w tym tyg nie wiem od czego jem przecież a boli . czy może boleć z nerwów bo ostatnio sie denerwuje mam problemy z jedną osobą i się denerwuje moze to dlatego jak wy myslicie? Jak sie bedzie mi powtarzac tak to pójdę do lekarza .

Gość gość
idź idz do lekarza lepiej. Ja przy nerwicy nabawiłam się zaparć. Musiałam ratować się wtedy dicopegiem, bo ból był ogromny, a kłopoty z wypróżnianiem doporowadzały mnie do szału

Gość gość
Wejdź na very twinks tube to ci przejdzie

Gość gość
jeśli masz dużo stresów to na pewno z nerów też tak mam.. kup krople na żołądek, kup dobrą herbatę z melisy w aptece trochę powinno pomóc

Gość gość
Denerwuje sie bardzo mocno przechodze kryzys mam problemy troche wiec moze i z nerwów.:( Herbate mam z melisy ale z herbapolu .

Gość gość
Jak sie bedzie ból powtarzac jeszcze z raz to wtedy pójde i dzieki kobitki za wsparcie i rade. A jak wam mija dzionek?pzdr.

Gość gość
Ja tak mam. Ilekroc sie zdenerwuje to zoladek boli mnie tak jakby ktos mi buty w bebech sprzedawal... Od trzech msc biore dexilant 60mg, ircolon a nawet mi lekarz przepisal afobam-psychotrop... Nie biore gowna bo sie boje :-p Na pewno to nerwy, moze kalms sobie kup, ziolowe na uspokojenie.

Gość gość
Denerwuje sie juz tak ogólnie od dawna ale nerwy sie nasiliły od tyg i wlanie mnie od wtedy boli . gość dziś dzieki mam nadzieje ze bolec nie bedzie mnie juz a jesli ból bedzie sie powtarzać to wtedy sie wybiorę do lekarza.

Gość gość
miałam tak kilka dni temu. Brałam krople na żołądek i nic ;/ Dopiero później powiązałam fakty, że to może być zaparcie. wzięłam od babci dicopeg 10g i mi przeszło. Ale nie sądziłam że to takie ból jest dyskomfort te zaparcia