Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jaki wózek do biegania i jazdy na rolkach

Polecane posty

Gość gość

Mam zamiar jeździć na rolkach z wózkiem, a mąż będzie z nim biegać. Możecie polecić jakiś model który się sprawdził przy obu tych opcjach?

Gość gość
Jeep !

Gość gość
Ja z tego względu oraz do wycieczek po wertepach leśnych, na plażę i na śniegi z lodem kupiłam X-landera X-run. Sprawdził się doskonale. Jeździłam z nim na rolkach gdy córka była jeszcze nawet w gondoli! Na dodatek był niezastąpiony przy wsiadaniu i wysiadaniu z tramwajów i autobusów dzięki temu kołu wysuniętemu w przód. A jak trzeba było wózek złożyć i wpakować wraz z dwoma dużymi psami do samochodu, to też wszystko się mieściło, dziecko też :D. Ogólnie do bardzo sportowy model więc dla osób aktywnych, które nie chcą męczyć się z czymś niewygodnym, wahać czy którędyś przejadą czy nie. No i nie musiałam już wózka zmieniać. Córa go miała jeszcze w trzecim roku życia.

Gość gość
Baby jogger summit x3

Gość gość
Rozglądałam się właśnie i wcale nie ma dużo tych wózków

Gość gość
A widziałaś xlandera x-run? Ja taki mam już kawał czasu i jest w porządku, łatwo nim manewrować, nie musisz się z nim siłować przy bieganiu

Gość gość
Też uważam że x-lander x-run jest najlepszy, dodatkowy hamulec, duże koła, stabilny, lekko się prowadzi i fajnie skręca, nic więcej nie trzeba