Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

seks bez kasy

Polecane posty

Gość gość

Jak myślicie dlaczego większość kobiet prędzej czy później oczekuje "zobowiązań" za seks najczęściej w postaci wsparcia finansowego. Rozumiem wszelkie uwarunkowania genetyczne, kulturowe, cywilizacyjne. Jednak faceci mogliby zawsze bez kasy, oby kobieta im się podobała. Mamy teraz czasy, że można zabezpieczyć się w 99,99% przez niechcianą ciążą, więc kobieta ponosi znikome ryzyko utrzymywania w przyszłości samodzielnie potomka.

Gość Dorregray
To zależy od kobiety, czego oczekuje. Jedna chce związku, inna chce kasy, inna tylko seksu. Ja osobiście nie mieszam przyjemności z pieniędzmi.

Gość gość
Tych co chcą tylko seksu jest znikoma ilość. Rozumiem związek i wsparcie finansowe (najlepiej wspólne), bo to normalne.

Gość gość
Up

Gość gość
Kobiety maja taka naturę, ze lubią duza kasę u facetów, natomiast faceci zwracają uwagę najpierw na urodę kobiet.

Gość gość
Nie wiem gdzie wy te kobiety poznajecie, nigdy żadna kobieta nie była ze mną dla kasy, bo po prostu jej nie mam, ale każda z tych kobiet które miałem uwielbiała seks i wręcz śmiem twierdzić, że kobiety znacznie bardziej lubią seks niż mężczyźni, bo to facet odwala 90% roboty, a one niewiele muszą i dzięki temu więcej z tego mają, bo mogą się skupić na tym jak facet zajmuje się ich ciałem. Najwidoczniej kręcą was materialistki i blachary, które są łase na pieniądze.

Gość gość
natomiast faceci zwracają uwagę najpierw na urodę x Jakby kobiety nie zwracały uwagi na wygląd :) to jest pierwsza rzecz na którą kobieta zwraca uwagę, dopiero ewentualnie później jest kasa, piszę ewentualnie, bo jeśli facet spodoba się kobiecie fizycznie, to i tak rozłoży przed nim nogi bez względu na to czy ma kasę, czy nie, ale do związku może nie być już chętna, bo tu jednak kasa się przydaje.

Gość gość
Wiem, ze kobiety zwracają uwagę na wygląd, tylko wiekszosc jednak pociąga bardziej status majątkowy faceta. Zwróć uwagę, ze facet moze byc niewygledny, a jesli ma duzo kasy, to bardzo zyskuje w oczach kobiet.

Gość gość
seks bez kasy? naiwny...