Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem na skraju załamania z moja matka

Polecane posty

Gość gość

Mieszkamy z moimi rodzicami w domu na piętrze i bedziemy jeszcze mieszkac rok.mamy roczne dziecko a moja mama chyba uważa, że to jej syn. Przede wszystkim to wszystko źle robię. Źle karmie syna,źle ubieram,źle sprzatam. Wchodzi na górę i weszy mimo, że u niej kal psów na podłodze,wszędzie kurz,wszystko się lepi a do toalety wolelibyscoe iść do toy toya na ulicy niż do jej smierdzacej łazienki,obszczanego i obranego kibla. Ją myje podłogę 3x w tygodniu, scieram kurze codziennie sprzatam,gotuje z mężem. Pod koniec dnia zwykle nie jest idealnie. Wiadomo jak to z dzieckiem, zabawki są, a to coś po wyciąga z szuflad a to jedzenie podróżowała. Naczynia do pozbywania z całego dnia. Akurat weszła gdy kapalam synka i awantura bo ją mam syf !! Ona sie juz kilka lat ani razu nie myla, tak od niej jrdzir na km ze szok.Nie dosc, że beznadziejnie zajmuje się dzieckiem to jeszcze jestem syfiara. Po prostu nie mam już siły, we wszystko się wtrąca. Staram się coś odpowiedzieć ale chyba za mało. Jest mi tak przykro, staram się być z nią w dobrych relacjach, czasem jej ogarnąć,pojechać po nią,dzwonić żeby spytac jak się czuje a ją się czuje jakby ona mnie nienawidziła. Nie sadze sobie już z ta sytuacja :(

Gość gość
Wypisz, wymaluj moja mama. Ja zaliczyłam depresje . Siegnelam dna. Odbilam sie od niego. Wyprowadzilam i dzis widuje moje dziecko w święta. Jestem w końcu szczęśliwy człowiekiem. Moja oprócz znęcania sie psychicznego nad mną potrafila wyrywać mi małego ze sie nim lepej zajmie niz ja . Okropna jest. Siedzi sama w wielkim domu, nikt jej nie lubi.

Gość gość
SZUKAMY OSÓB DO PROGRAMU TV!!! Masz problem ze swoją matką ? Awanturuje się, ubiera wyzywająco - nieodpowiednio do swojego wieku, albo ciągle chodzi na imprezy? Zgłoś się do programu telewizyjnego ! Szukamy osób, które chcą coś zmienić w swojej mamie ! Jeśli jesteś zainteresowany/a i masz taką lub podobną sytuację - napisz do mnie. Opowiem Ci o szczegółach. wer.stanuch@gmail.com