Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kobiety to najwieksze zło jakie powstało

Polecane posty

Gość gość

tak moje drogie

Gość gość
Aha. Czym więc są mężczyźni, którzy krzywdzą skoro to kobiety są NAJWIĘKSZYM złem?

Gość gość
to wy krzywdzicie k***y j****e dlatego s*******am przed wami trawnikiem albo zmieniam calkowicie trase lub chodze wieczorem.

Gość gość
typowa niewiedza kobiet, dlaczego mezczyzni krzywdzą, a no dlatego

Gość gość
to by cię nie było.

Gość gość
typowy tekst kobiet, a kto cie urodzil

Gość gość
Nie pytałam dlaczego mężczyźni krzywdzą, tylko jak określić krzywdzących mężczyzn skoro to kobiety są najgorszym złem. Wiesz, że nigdy nie spotkałam kobiety, która zdradziła swojego partnera, bądź z takim zamiarem żyłą? Oczywiście, wiem, że dużo kobiet zdradza, natomiast NIGDY nie spotkałam takiej OSOBIŚCIE. Znam natomiast OSOBIŚCIE kilku mężczyzn, którzy zdradzają, lub chcieliby zdradzić (i jestem tego pewna, bo chcieli ze mną, tylko ja nie chciałam). Więc nie, nie kobiety są najgorszym złem świata, tylko ludzi o niskiej moralności OBU płci. :)

Gość gość
Kobiety sa znacznie gorsze traktuja mezczyzn jak gowno, przedmiot smiecia nie maja uczuc, zdradzaja, pustacko sie zachowuja i wiele wiecej plec zenska to zlo najwieksze.

Gość gość
Przecież o zdradach już Ci napisałam, że znam osobiście mężczyzn, którzy zdradzają lub chcieliby zdradzić tylko nie mają z kim, a nie spotkałam takiej kobiety nigdy, to znaczy, że która płeć częściej zdradza? No ta, o której zdradach częściej słyszymy, czyli wychodzi na to że mężczyźni. Myślałam, że sobie lekko popiszemy, a ty nawet nie potrafisz odpowiadać na zadane pytania, a gdzie tu marzyć o logicznych argumentach. Zawiodłeś mnie autorze. :(