Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie chcę wychodzić za mąż

Polecane posty

Gość gość

chcę być wolna, zrobić w końcu tak jak ja czuję a nie tak żeby było dobre inny, odnaleźć siebie wyjechać w Bieszczady skończyć na bungee kochać się z 2 facetami na raz przeżyć silne emocje zakochać się od pierwszego wejrzenia raz jeszcze (raz już byl i go zmarnowałam) ale nie wychodzić za mąż za nudnego zaniedbanego pryka

Gość Dorregray
No to nie wychodź. Zmusza Cię ktoś?

Gość gość
nie pier.ol tylko ssij suko.

Gość gość
suka to cie wysrala z ledzwi, pokurczu

Gość gość
tak czuję przymus społeczeństwa, nawet kierownik w pracy pyta kiedy wyjdę za mąż, a jeszcze się nie bawiłam nigdy w życiu, byłam za święta, a teraz chcę szaleństwa, ale nie potrafię zaszaleć

Gość gość
klasyczny dylemat seksualny Freud by powiedział, że nerwicy dostanę i chyba już mam

Gość Dorregray
Jak ja bym się przejmowała presją społeczeństwa, to bym sfiksowała już dawno. No bo, jak to? Nie mam stałego chłopaka od 10 lat. Jak to, nie mieszkam z facetem? Jak to, zmieniam facetów jak mi się znudzą? Serio, dziewczyno, przestań pierdolić i zacznij żyć.

Gość gość
To Twoje życie i nikt nie przeżyje go za Ciebie. Rób co chcesz i jak chcesz. Po prostu żyj :)

Gość gość
nie pier.ol tylko ssij suko.

Gość gość
To nie wychodz, skoro uwazasz, ze malzenstwo to niewola z jakims "prykiem":) Jestes jeszcze niedojrzałe, nęci Cię wiele rzeczy, które możesz zrobić, będąc wolna. Tak uważasz. Seks z dwoma facetami? Przereklamowane.

Gość gość
Seks z dwoma facetami? Przereklamowane. x Dokładnie! Puszcza się dziś każda kobieta i nastolatka i nie jest to nic nadzwyczajnego dziś. Dziś coś nadzwyczajnego to bycie 18 letnią dziewicą.

Gość gość f
To jak jest z chłopakiem w związku to ok niech uprawia seks.No ale jak nie są ze sobą, nie są parą, a dzieje to się przypadkowo ,czy przy częstych w krótkim odstępie czasu zmianach partnera,nazywane przez kobiety seks bez zobowiązań TO jednoznacznie można powiedzieć ,że jest puszczalską i darmową dziwką I nie ma na to usprawiedliwienia, że takie czasy. Ty sama decydujesz sobą

Gość gość
Aha, ona jest dziwką, a ci faceci, z którymi sypia, to pewnie playboye. :D Uwielbiam tę podwójną moralność!

Gość gość
a to z mężem nie możesz jechać w bieszczady i skoczyć na bangee?? a są i tacy, co na dwa baty pozwalają. czy facet, który staje się mężem jest automatycznie starym prykiem? nie wszyscy sa jak twój ojciec - gazeta, papucie i czekają na pomidorową. śmieszy mnie to wasze "wyzwolenie", bo same nie wiecie co mówicie i krzywde sobie robicie. a za parę lat będzie płacz i głupie wpisy na kafeterii: "buhuuu buu gdzie ci normalni faceci, same c***y i zboki" "jestem samotna" bo normalni będą już zajęci. ps. i pisze to singielka, żeby nie było.

Gość gość
Świetny wpis 12.02. Z fajnym męźem można zrobić wszystko. I wystarczy jeden, za to namiętny, niż dwóch, trzech chorych doopcyngerów.

No to nie bierz ślubu. Rozwiązanie Twoich dylematów jest banalnie proste :).

Gość gość
a ja nie chcę jeść kremu z brokułów. i jakoś nie tworzę z tego powodu tematów na kafeterii. więc tak szczerze - to jaki masz problem?