Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co sądzicie o takie dziewicy?

Polecane posty

Gość gość

Spotykam się z taką od jakiegoś czasu... W tyłek ok, loda zrobi ok, ale klasyka nie bo ona to trzyma do ślubu.. no ja p*****le znalazła się...Co sądzicie o takie dziewczynie która wszystko poza dziewictwem oralnym i analnym trzyma do ślubu

Gość gość
że się szanuje. mam nadzieję, żeś prawiczek. bo w przeciwnym razie na nią nie zasługujesz.

Gość gość
No po prostu dziewczyna idealna. Dba o to, żeby mężczyźnie było dobrze, a przy okazji jest czysta niczym Maryja Dziewica. Brawo dla niej. Tylko się z nią ożenić, a przed ślubem ładować w prawie każdą dziurę

Gość gość
to już nie dziewica tak czy siak pewnie boi się bobasa z drugiej strony co z ciebie za chłopak że o niej plotkujesz zostaw ją bo ją tylko krzywdzisz widać że traktujesz ją z pogardą i przedmiotowo

Gość gość
autorze - powiedz, że żartujesz

Gość gość
Ile ona ma lat?

Gość gość
Niestety nie żartuję... Pytam serio.

Gość gość
Jest to dziwne i to bardzo, ale jeśli Ci na niej zależy to powinieneś z nią o tym pogadać. Wygląda to tak jakbyś był z nią tylko po to, żeby p*****ać.

Gość gość
ma 20 lat

Gość gość
Tak serio, to żadna z niej dziewica. Tylko nie wiadomo o co jej chodzi. Dawać d**y tak, ale dawać tradycyjnie już nie, to dla mnie trochę chore

Gość gość
ale dlaczego nie dziewica, błonę przecież ma..

Gość gość
Zapytaj tych chłopaków, którzy tutaj narzekają, że wszystkie kobiety to kurwý. Czy chcieliby taka dziewice która ma błonę, ale tak poza tym to daje na prawo i lewo. Bo moim zdaniem fizycznie może i jest dziewica, ale mentalnie, to raczej nie bardzo.

Gość gość
Co wy tutaj p*********e o jakimś dawaniu na prawo i lewo?!??? Jestem jej pierwszym partnerem..I tak jak mówię - tylko anal i oral, więc technicznie dziewica

Gość gość
No to sam sobie odpowiedziałeś na swoje pytanie. A nie chodzi o to że Twoja daje, tylko o to co byś o takiej pomyślał.

Gość gość
nie do ogarnięcia dla mnie. znam kilka puszczalskich kobiet i nawet one podobno nie dają w tyłek...a taka niedoświadczona rozwarła poślady? az trudno uwierzyć.

Gość gość
Bo rozumie że mam jakieś potrzeby. Jak można wytrzymać tyle lat bez seksu? Trzeba być chyba jakimś kalekom

Gość gość
To co z niej za dziewica?obludna kureffka,nie dziewica. Cwaniara. Ilu jeszcze po Tobie będzie obciagac i nastawiac dupska?20?i dalej bedzie dziewicą? Co z tego ,że ma błonę.? Naprawdę nie widzsz jej obłudy? Żal mi Cię..

Gość gość
Taka co spala z jednym mężczyzna, to według kryteriow tutejszych frustratow ...dziffka. A dającą w tylek, i robiaca loda ...dziewica? Bo tak Ci powiedziała? Że jestes pierwszy? A jak to sprawdziles? Następnemu powie to samo. DZIEWICA...hahaha..dobre sobie.

Gość gość
Nie poświęcałabym się tak dla 1 lepszego kolesia. Zakładasz wątek na kafe, a z nią już nie możesz pogadać? Moim zdaniem ona nie chce, ale jest głupiutka i robi to bo boi się, że cię straci. Na twoim miejscu nie chciałabym ani loda, ani seksu analnego. Co z ciebie za facet?

Gość gość
Coś nie tak... Kobiety boją się anala i dopiero bardziej doświadczone się na to decydują. Z oralem jest podobnie. Prawdziwa dziewica tak nie robi, ona jest już dobrze doświadczona.

Gość gość
Ufam jej i wiem że jestem jej pierwszym facetem... Czemu mnie tak atakujecie, co niby robię żle? Że wymagam seksu od dziewczyny? No k*****.

Gość gość
takie prowa to może były chwytliwe 3 lata po pojawieniu się internetu ;)

Gość gość
To myślicie, że ona już to robiła? A może jest z tych, które dla faceta zrobią wszystko? Normalnie nie chce bo boi się, że jak ją zostawi to ciężej będzie jej znaleźć męża?? Autorze naciskałeś na nią? Z drugiej strony jeśli to według niej metoda to z 2 chłopakiem zrobi pewnie to samo. To jest tak pogmatwane, że sama nie wiem już co mam myśleć!

Gość gość
Tak czy siak twoja dziewczyna dziewicą już nie jest;)

Gość gość
To czym w takim razie według was jest dziewica?

Gość gość
"Że wymagam seksu od dziewczyny? No k*****." Chłopczyku ty nie masz prawa niczego wymagać. Swoją drogą faceci na kafeterii są z***biści;) Wymagają seksu po "jakimś czasie" bycia w związku i jednocześnie chcą, żeby dziewczyna była dziewicą do ślubu.

Gość gość
ehhh serio kobieta idealna

Gość gość
I nikt mi nie odpowiedział na pytanie. Skoro to nie jest dziewica to kim jest dziewica? Może nawet całować się nie powinna?

Gość gość
Eh całować się może. Robiąc ci laskę i dając d**y przestała nią być. Możesz jej to powiedzieć. Jeśli nadal nie będzie chciała uprawiać z tobą normalnego seksu to chyba kombinuje.

Gość gość
Wyobrażasz sobie, że dziewczyna mówi Ci, że jest dziewicą, a po chwili dodaje, że uprawiała seks oralny i analny?;) Ja bym pomyślała, że ma coś z głową nie tak i zaczęłabym zastanawiać się dlaczego nie zdecydowała się na 1 raz ze swoją pierwszą miłością, a zdecydowała się na seks analny. Może ona Cię nie kocha i robiła to samo z innymi. Jeśli się kogoś kocha to się nie kombinuje;) Naciskałeś na seks czy to wyszło naturalnie? Miała opory?