Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

boli mnie kregoslup nie moge sie ruszac

Polecane posty

Gość gość

cholera boli mnie gdzic od pol roku ale teraz to koszmar , nie moge chodzic , wstanie z krzesla , wysiadka z samochodu to koszmar nie moge zaladowac prania do pralki , nie moge oproznic zmywarki , prostych czynnosci nie moge robic :O co to za cholerstwo?? boli w dole i jakby rozlewa sie na prawa strone wiem wiem mam isc do lekarza ale nie pojde bo sie boje ze to rak i boje sie ze dostane zwolnienie z pracy

Gość gość
To moze byc rwa kulszowa, jesli bol jest w ledzwiach i rozlewa ci sie np na nogę. Ja właśnie to mam i jestem zapisana do kreglarza zobaczymy co mi powie.

Gość gość
Polega to na tym de dyski wypadły ci z osi kregoslupa. Jestes moze z Poznania?

Gość gość
nie rozlewa sie na noge tylko na prawy bok ;O

Gość gość
nie nie jestem z Poznania u mnie kazda choroba wywoluje panike bo jestem z rodziny mocno rakowej ja sie urodzilam z rakiem w genach tylko kwestia czasu gdzie wyskoczy

Gość gość
W każdym bądź razie to raczej nie rak:) moze sie tez bol przenosić w stronę barku, zależy w ktorym miejscu został uszkodzony kręgosłup.

Gość gość
o losie musze wstac od komputera , bede trzymac sie biurka potem scian bo tak to wyglada no i co musze zbierac sie do pracy cholera jak to boli! :(

Gość gość
oki dzieki za madre slowa pocieszenia , da sie jakos taki kregoslup naprawic? troche dziwnie wyglada nie stara jeszcze kobieta szczupla bez nadwagi poruszajaca sie jak 90 letnia staruszka

Gość gość
Jak najszybciej idź do lekarza. Samo ci nie przejdzie. Pozdrawiam.

Gość gość
Da sie naprawić polecam kreglarza, ktory ci nastawi kręgosłup, ja chodzę właśnie do takiego z Poznania, dlatego sie o to miasto pytałam, a tak to nie wiem gdzie najlepiej sie udać do rodzinnego moze cos poleci.

Gość gość
jak mnie baaardzo bolało tez w dole chodzic nie mogłam siedzieć tygodniam,i poćwiczyłam z youtuba na ból w tym odcinku i wszystko minęło po jednej serii ale bądź ostrozny jakbys tego próbował bo może masz cos poważniejszego,,teraz cwicze ciagle żeby nie zapuscic,dwa tygodnie bólu a wystarczyło ruszyc d**e do cwiczen i się wyrównało,

Gość gość
może skontaktuj się z Neuromedem 78 942 93 82 przyjmuje tam dr. Orczyk specjalista od kręgosłupów