Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ola 881

Boję się że zostanę lesbijka

Polecane posty

Gość Ola 881

Jestem dziewicą i dopóki jej nie poznałam kolezanki to nie interesowałam się tymi sprawami w ogóle. Miałam chłopaków ale cmok-cmok i to wszystko. Któregoś wieczoru namówiła mnie na masturbację i pokazała co i jak. Przeżyłam z nią wtedy pierwszy w życiu orgazm. Teraz masturbujemy się prawie relugarnie tzn. ja robię to jej a ona mi. Jest tylko małe ale. W pewnym momencie zażadała by robić to nie tylko palcami ale i językiem. Długo nie chciałam się zgodzić ale gdy ona robiła to najpierw mi to potem i ja zrobiłam to samo jej. Potem poszło już z górki i zaczęłyśmy np. rozbierać się całkiem do naga a nie jak dotąd, że opuszczałyśmy tylko majtki. Było też 69. Sama widzę, że to już dawno przestała być masturbacja we dwoje a przerodziła się w prawdziwe stosunki lesbijskie. Nie wyznajemy sobie miłości, nie chodzimy na wspólne spacery, nie planujemy życia razem bo teoretycznie żadna z nas nie uważa się za lesbijkę ale kuźwa do cholery to co teraz wyprawiamy to jak to inaczej nazwać? Mnie to niestety tez kręci. Obiecywałam już sobie zerwać z tym ale gdy przychodzi co do czego to robimy to i tak w koło. Czy ja przemieniam się w lesbijkę? Może już nią jestem skoro nie umiem przestać?

Gość gość
A faceci cie pociagaja?? Chciałabyś z facetem...

Gość gość
daj spokoj z tym bagnem, w ktorym jestes

Gość gość
Cześć PROWOKATOR :)🖐️

Gość gość
faceci sa przereklamowani :D

Gość gość_g
Dlaczego zaraz przereklamowani??

Gość Ola 881
@ gość dziś Cześć PROWOKATOR x Cześć :) A ładnie to tak na dzień dobry palić komuś prowo? Wasz oddany PROWOKATOR ;)