Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pafka123

Ciche dni pomocyyyy

Polecane posty

Gość trzymamkciuki200
wedlug chlopow trzeba ich nieusatnnie sluchac, przytakiwac, oni tylko maja racje, to sa takie france :p moj tez jest taki zreszta ja swieta tez nie jestem, focham sie o byle co w sumie to juz mi przeszło troche, tez jestem 3 lata w zwiazku, moj jest strasznym zazdrosnikiem wrrrrrrrr... Co do Ciebie koleznko to spotkaj sie z nim na sile , ubłagaj go na to spotkanie chocby nie wiem co !!! pogadajcie w 4 oczy i zapytaj sie o co mu tak dokladnie chodzi, moze nie chodzi mu o ten film tylko o cos zupełnie innego, moze jest znudzony zwiazkiem no nie wiem, zalezy jak bylo u was przed tymi cichymi dniami. Ja Ci tam zycze wszystkiego dobrego i zebys sie pogodzila ze swoim męzczyzna :) !

Gość trzymamkciuki200
Pafka ja własnie pomyslalam o tym zebys poszla do niego do domu, ja bym tak zrobila w koncu to moj chlopak, najwazniejsza osoba w moim zyciu, dlaczego mialabys pogorszyc sytuacje? nie boj sie, jak napisal ci ze powinnas wiedziec o co chodzi to jednak chodzi o ten film, pomyslal ze go olewasz i sie obrazil, no nie wiem, ile macie lat ?

Gość gość
olej dupka, nie odzywaj sie i niech on sie teraz zastanawia o co chodzi :D

Gość gość
tak mowisz bo ciebie tak olewaja chlopy? zastanow sie nad tym co piszesz.

Gość gość
przeciez on ciebie olewa a ty jeszcze sie dopytujesz o co chodzi ? chodzi o to,ze ma cie gdzies :( nie odzywaj sie, nie dopytuj, poczekaj co on dalej zrobi.

Gość trzymamkciuki200
no a jak jest wam ogolnie ? czesto sie tak fochacie ? mowi ze cie kocha itp ?

Gość trzymamkciuki200
no ja ja juz nie wiem , moze u tych znajomych popatrzylas sie na jakiegos kolege albo cos zrobilas w jego stylu niestosownego i po prostu jest zazdrosny , ja tam nie bylam z toba takze nie wiem :p zastanow sie jeszcze powaznie o co sie mogl jeszcze tak bardzo obrazic ze sie nie odzywa

Gość trzymamkciuki200
daj mu jeszcze czas na przemyslenia, nie pisz narazie nic nie badz nachalna niech sie zastanowi , ja wiem ze to nie takie proste bo sama jak sie pokloce to pisze non stop do niego bo mi go brakuje jak cholera... badz cierpliwa :*

Gość trzymamkciuki200
moze juz ma dość...(oby tak nie było) Pafka, bądzmy dobrej mysli :-/

Gość gość
gość dziś tak mowisz bo ciebie tak olewaja chlopy? zastanow sie nad tym co piszesz. x moj mezczyzna dokladnie wie,ze takie gierki nie robia na mnie wrazenia i nie ma fochow, jak cos jest mowi mi wprost i tyle.

Gość trzymamkciuki200
no to poczekaj do tego jutra i zobaczymy czy sie odezwie czy nie, jak mieliscie jechac no to powinien cie zabrac ... no chyba ze jest tak mega obrazony to pieron go tam wie co mu w glowie siedzi

Gość gość
12:16 jak sie poklocisz ze swoim to pewnie sama walisz tysiac sms do niego juz nie udawaj takiej

Gość trzymamkciuki200
ja to bym sie chyba zabila jak by mnie tak moj zostawil... :( Pafka poczekajmy do jutra coo? moze sie wszystko wyjasni

Gość trzymamkciuki200
szkoda ze nie mozemy sie spotkac takto bysmy napily sie piwka i podadaly heh no nie wiem nie wiem Pafka, widocznie cos uraziło go i to bardzo.

Gość gość
Nie moge. Dwie idiotki bez szacunku do siebie sie zebraly i bzdury sobie radza. Lec, wlez mu w tylek jeszcze.

Gość gosctu1
Piękne, psychologiczne studium focha. A taki foch przedłużony, to pewna forma znęcania się nad Tobą. CZas to odwrócić. Napisz mu: "Kochanie, jak już wiesz, bardzo Cię kocham, więc nie chciałabym byś w jakikolwiek sposób cierpiał z mojego powodu. Jeśli tak jest, wybacz. Chciałabym dowiedzieć się, czym Cię uraziłam - tylko wtedy gdy mi powiesz, jestem w stanie zmienić swoej postępowanie i nie ranić cię już w ten sposób. Naprawdę nie iwem co by to mogło być, przecież gdybym wiedziała, to by, tego nie zrobiła. Napisz jak zdecydujesz się mi powiedzieć." I JUŻ WIĘCEJ NIC NIE PISZ. A w dalszej kolejności zacznij wymagać od niego mówienia wprost, bo będzie się tak zachowywał częściej i gorzej.

Gość gość
Nie mówienie o co chodzi to niedojrzałosc emocjonalna i forma kary. Gdyby chciał od Ciebie przeprosin ( za coś), to by Ci powiedział, o co chodzi. Poza tym, na przyszłość, mogłabyś uniknąć takiego czy innego zachowania, słowa- klucza, które zabolało, itp. A tak, to nie wiesz nic, czujesz się winna, a facet się NAPAWA Twoim zmartwieniem i zdenerwowaniem. To może się powtarzać, taki schemat, więc...albo kawa na ławę , wyjaśniamy od razu sprawę, albo do widzenia, bo taki typ umęczy, udręczy przez lata, każąc Ci za kazdym razem byc Duchem swiętym, i czytać mu w myślach.

Gość gość
Twoj facet traktuje cie okropnie a ty jeczysz. cwiczy cie jak psa nie odzywa sie to jego problem zbywa cie bo ma inne plany nie jecz tylko zaplanuj sobie wyjscie na sobote i niedziele bez niego