Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ADMlNlSTRATOR

KUPIŁEM KAJZERKE Z JAJKIEM za 3zł koszt zrobienia to max 65 groszy. Ehhh

Polecane posty

Dobra była i świeża myślałem że sobie zbuczka zasmakuje. Ale cena 3 zł REALNE KOSZTY kanapki: kajzerka koszt 20gr , masło 5gr, 1/2 jajka 20gr , plasterek pomidora i ogórka 10g ,sałata 10gr. = 65gr Nie wiem dlaczego połączyli pomidora z ogórkiem przecież to grzech śmiertelny.

Gość gość
no i??? kanapkarze musza przecież zarabiać. i robią to na takich frajerach jak ty. następnym razem sam sobie zrób te kanapke, zamiast jęczeć po forach.

Gość gość
gardze polaczkową biedotą taką jak cfel administrator.. żresz cfelu byle co i piertolisz głupoty dziadu

gość dziś Cwel to twój ojciec wiec nie obrażaj. Mnie stać na takie frykasy ty za to MOM z biedry WPlERDALASZ.

Gość gość
hahaha frykasy ... bułka z jajem... ja jadam oryginalne francuskie sery pleśniowe . nawet nie wiesz co to. 200 zł kg kosztuje takiego sera chronią przed chorobami. wzmacniają florę bakteryjną w organiżmie. wpieprzaj dalej biedaku te swoje bułki z jajem. póki cię stać na jajo

Gość gość
Dobra kajzerka kosztuje koło 1zł mniej to dmuchane buły... przygotowanie-kasa miejsce gdzie zrobiona-kasa jajko dobre tez 1 zł ..nic nie ma za darmo