Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Polonista123

Student polonistyki poszukuje pracy

Polecane posty

Gość Polonista123

Dzień dobry, jestem studentem polonistyki (specjalność: komunikacja społeczna i praca wydawnicza), mam 22 lata i poszukuję pracy, najlepiej zdalnej. Od kilku lat tworzę teksty dla różnych portali sportowych, ale potrafię pisać także o innych sprawach. Z racji studiów nie mam problemów z posługiwaniem się poprawną polszczyzną, dlatego myślę, że poradziłbym sobie w pracy korektora bądź edytora. Jestem otwarty na różnego rodzaju propozycje. Zainteresowanych proszę o pozostawienie namiarów pod niniejszym postem. Pozdrawiam.

Gość gość
Dzień dobry

Gość Polonista123
Dzień dobry :)

Gość gość
polonista szuka pracy na kafe :D weź chłopie lepiej załóż bloga bo tak nie znajdziesz przynajmniej wypisując na forach

Gość Polonista123
Prowadziłem blog o tematyce sportowej, ale by zacząć na tym zarabiać, trzeba mieć dużo pieniędzy na rozwój i jeszcze więcej cierpliwości.

Gość Żaba w stawie
Hej studencie, a jak płacą na tych portalach sportowych?

Gość gość
widocznie jesteś cienki i brak ci polotu

Gość gość
Witam . Zastanawiam się obecnie nad tym jak polepszyć swoje życie intymne oraz nad tym jak powiekszyć wytrysk. Nie jest taki kiepski ale chciałbym mieć nieco większy. Macie może jakies sposoby na to jak powiększyć swój wytrysk? Z góry dzieki.

Gość Polonista123
Nie zarabiałem na tych portalach w ogóle. Chciałem po prostu nabyć doświadczenia, zobaczyć jak to wygląda.

Gość gość
gość dziś x x witaj gościu wyjście z sytuacji jest proste i niektórym znane a mianowicie wynajmij studenta polonistyki ;)

Gość Żaba w stawie
No tak. Jak szukałam dodatkowej kasy, wyszło mi, że w grę wchodzi tylko copywriting. Stawki do d**y, a konkurencja ogromna. Życzę powodzenia :)

Gość gość
żaba w stawie :classic_cool: nick

Gość Żaba w stawie
:classic_cool:

Jeżeli szukasz pracy to może spróbuj badań ankietowych. Ja dorywczo wykonywałam taką pracę w Lemniscate. Dobre pieniądze a sama praca nie jest ciężka. Jeżeli nie możesz aktualnie nic znaleźć to może być to dobre rozwiązanie dla ciebie.

Gość gość
Witam, Zaproszę osoby na płatne badanie rynku. W zgłoszeniu proszę podać imię i nazwisko, numer telefonu kontaktowego, adres e-mail, rok urodzenia, wykonywany zawód, wykształcenie. Jeśli możliwości uczestnictwa w aktualnym badaniu zostaną wyczerpane postaram się zaprosić Państwa na kolejne spotkania. Zgłoszenia proszę przysyłać na adres: warszawa.badania@o2.pl