Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Cóż, nie czytam gryzmołów Komisji Weneckiej!

Polecane posty

Gość gość

a wy czytacie? :D Cóż, debatują sobie w najromantyczniejszym zakątku Europy i pewnie w główkach im romantyzm jeszcze :) Ciekawe kto płaci za te wakacjo? :classic_cool:

Gość gość
Nie czytasz, bo jesteś bezrefleksyjnym pisowskim tłukiem ,słuchasz tylko ojca narodu-prezia i jego sług

Gość gość
bzdura, wstyd, niech się lepiej czepią USA gdzie obecnie Sąd Najwyższy ściera się z problemem dokooptowania członka po zmarłym sędzi. Miesiące trwa i nikt nic nie mówi, że tamtejszy wymiar sprawiedliwości na szczeblu federalnym jest aktualnie niewydolny (brak składu)(konflikty kongres- ustępujący prezydent), a polactwo rajcuje się jak grupa zdefraudowanych wyjadaczy za wysokie gaże, piszą co im się każe:O

Gość gość
Jak widzę tego Rzepińskiego to wiem, że tacy ludzie to uparciuchy. Racji nie ma , ale jak to było ,u Pawlaka i Kargula JA TYLKO JA MAM RACJĘ. Prezydent i sejm powinni go wywalić i po sprawie. Zabrać wszelkie uprawnienia i przywileje. Parę lat kryminału dobrze by mu zrobiło, za ośmieszanie Polski, Prezydenta, Sejmu, Senatu, a tu gość zadowolony i dąży do dalszej degradacji rządu i kraju. Pytam o honorze ty słyszał? Kasę ponad 20k złotych bierze i co. odpowiedzialności za kraj żadnej?

Gość gość
tak, wgl to patologiczna sytuacja, w której niefunkcjonujący Trybunał (kilku sędziów niewykonujących konstytucyjnych powinności) pobiera tak wysokie uposażenie, co oni tam robią? za takie pieniądze kserują akta? :D by the way Rzeplinski nie ma honoru, to fakt przyznaje się do szklanki na pół pustej a twierdzy ze pełna:classic_cool:

Gość gość
uppp

Gość gość
gryzmoły gryzmołami teraz rząd bedzie musiał wydac oswiadczenie co na to

Gość gość
Rząd juz na pewno opublikuje to postanowienie TK juz to widzę:D i tak trzymać . Nie po to glosowalem na PiS by stare pokomsomolskie ubeki zasiadajsce w TK blokowały prace rządu . Rozwiazac trybunał i po sprawie, a dziadkom dac 900zl emerytury i paszol woon

Gość gość
Ta komisja wenecka to jest jak ten nasz nieszczęsny trybunał, im wycieka i naszym tez wycieka. Zbieranina dziadków żyjących jak pasożyt , kosztem drugiego, ewenement na skale światową!