Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ŻabAlka

Kawa na ławę

Polecane posty

Gość gość
Maciek B dziś Ja nie mam sluzacych, wiec tez sam robie. v kogo ty masz cwelu ,pierooololisz jak porzaskany skoncz juz swoja mitomanie ,moze nabierze sie na to naiwna Zuzka ,lub wielu innych którzy są twojego pokroju

Gość gość
Maciek B dziś @gosc: w jaki sposob Duda spowodowal kolizje na drodze?v poczytaj na necie o tym kretynie ,przywileje debilu ,widac jak pis dba o limuzyny z których my opłacamami składki

Gość gość
ogólnie debilu to nie zadawaj głupich pytan na które nie znasz odp ,bo doskonale znasz ,potrafisz tak zaokrągic temat by wyszło na twoje ,może głupia zuza sie nabierze lub inne jej tym podobne ,twoj topic umarł po licznych wyzwyskach osób które tam były i madrze ci pisały ,razem z gosc k je skutecznie przegoniliscie ,teraz tu skomlisz o litosc by ktos z toba gadał ,twoje zycie to tylko net ,wyjdz na miasto poznaj kogos ,ale chyba nikt nie chce miec tak fałszywego przyjaciela jakim jestes ,samotny jak palec ,szukajacy pocieszenia w sieci ,z dwoma korrrewkami z usa

Gość gejosław
nadział się na mój konar i wyladował w rowie to ci starczy półgłówku,opona pękła jak moja prezerwatywa:D

Gość gość
rondel ty masz codziennie słaby ,jesli nic nie wiesz o gotowaniu itd ,debil na zawsze pozostanie debilem:D

Gość Prezes małe jądro
maciejka dzis za mało wypiła :D:D:D:D:D:D

Gość gość
rozdają coś?

Gość gość
co kupowali?

Gość gość
na taśmie kasy widać;)

Gość gość
pamięta ktoś jeszcze takie coś, jak makutra? dziś chyba to już zabytek;)

Gość kkalimera
Zapasy świąteczne robią, u mnie kolejki po mięso jak za komuny.

Gość gość
z jakich powodów? bardzo rzadko tam kupuję nie ma tam tych niszowych produktów, które są czymś powszednim w innych pip a jeśłi są, to lepiej ich nie brać bo są blisko przterminowania

Gość gość
if, makutra była kiedyś powszechne, bo kremy robiło się z masła a nie z bitej śmietany lub masy budyniowej, jak to jest dziś

Gość gość
czyli to potwierdza mój poprzedni post w pn w każdym jest klasa pierwszy raz byłam na winogradach, na studiach jeszcze i już się sieć wyróżniała

Gość gość
Wiem. Poszłam tam, po długiej nieobecności i kompletna zmiana, na gorsze. Potem, bez problemu kupiłam te produkty w pip w bydgoszczy, w nowej galerii.

Gość gość
Ale ma to też związek x tym, że mieszkańcy kupują w biedronce, która jest niedaleko. A sieć ta zmieniła się.

Gość gość
Ciekawe, jaka sieć przejmie to miejsce. W końcu jest w tamtej lokalizacji sporo bloków a powstaną kolejne, ye budowane przez alstal dom.

Gość gość
jaki budyń?

Gość gość
ja ostatnio polubiłam ryż odsmażany na maśle klarowanym lub oleju kokosowym i do tego trochę imbiru w proszku, kurkumy w proszku i chili w proszku

Gość gość
jaka Alicja ? Ta co zawsze powtarzałes uparcie ze jest nie znasz:D juz zmieniłes zdanie mitomanie

Gość gość
Ja tak, od urodzenia Po latach wiem, czemu

Gość gość
od kiedy ja lubisz :D od tego ze nikt z toba niechce gadac na twoim zdechłym topicu :D

Gość gość
to ta co ukradła ci hasło do bloga i potem z gosciem k zescie ja szmacili przez wiele topicków ,to gratuluje ze ci wybaczyła ,widac nie ma swojej godnosci

Gość gość
teraz tak twierdzisz ,przedtem pisałes co innego na jej temat przez wiele swoich topicków ,jestes niezrowazony psychicznie ,fajna jej opinie wydałes na kafe

Gość gość
niechce mi sie grzebac w archiwum twoim topickow ,wkleiło by sie to i owo co pisałes:(

Gość gość
Maciek B 2015.03.30 Aleksandra Ciesielska to osoba niepoczytalna, wiec ciezko mi traktowac jej slowa jako cos miarodajnego. x z olka tez to sobie wyjasnisz :D

Gość gość
chcesz krecic temat .przeciez ja publicznie wyzywałes ,i otym wie duzo osób na kafe ,teraz udajesz plaster miodu doopku