Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co przywieźć z Z Polski współpracownikom?

Polecane posty

Gość gość

Jestem w Polsce . wracam niedługo i chciałabym cis kupić współpracowniczkom . jest ich 9 . niedługo koncze tam pracę . ale nie wiem co bo w sumie wszędzie wszystko jest .

Gość gość
Może polskie słodycze? AS lbo przyprawy? Na pewno alkohol ale to drogi interes

Gość gość
zrob impreze pozegnalna z polskim bigosem i chlebkiem ze smalcem i kiszonymi ogorkami oraz polska wodka na pewno dlugo jej nie zapomna :classic_cool:

Gość gość
Przywiez im polskie jedzienie. Te kiblomyje nie wiedza juz jak ono smakuje, w uka tylko bekon fasola i tosty i jakis jarmuz z papryką. Schaboszczak z suróweczką i zsiadłe mleko pycha. W uka nawet takiego mleka nie kupicie aby sie zsiadło wy kundle bueheheheee:D:D:D

Gość gość
ugotuj kapuśniaku z herbatą i skwarków z zsiadłym mlekiem- to ulubione żarcie wuefisty

Gość gość
ugotuj kapuśniaku z herbatą i skwarków z zsiadłym mlekiem- to ulubione żarcie wuefisty x Tobie matka nigdy tego nie gotowałą to nie wiesz nawet jak to smakuje. Co za tepa emigracyjna przybłęda. Pluja na kapusniak a sami wpiepszaja jakis jarmuz z papryka i orzechami och chinola ze straganu buahaaaaaaaa. Ja piertole jak mozna byc takim pustomózgiem.

Gość gość
ten oczywiscie jak zwykle uwaza ze wszyscy wyemigrowali do Polski, ja mieszkam we Francji problem jest taki ze Francuzi wlasciwie maja wszystko, to nam sie wydaje ze w Polsce ejst takie wszystko super, bigos to tez dla nich nic nowego bo maja podobna alzacka potrawe moze jakies ciasto upieke na pozegnanie i juz, co poleciie?

Gość gość
oj dziewcze, polacy tez maja wszystko a nam sie nic nie wydaje, kiszonki sa dosc mocno regionalna potrawa, zarowno kapucha jak i ogory

Gość gość
POMYLIŁAM SIE MIALAM NAPISAC ZE TeN KOLES UWAZA ZE WSZYSCY DO UK wyemigrowali jest wszedzie wszystko o to chodzi wlasne, a kiszonki to tez nie polska specjalnosc, bo znam kilka osob z Armenii i oni maja jeszcze bogatsza historie a kisza wszystko, wiec szalu nie ma naprawde ciezko jest cos wymyslic

Gość gość
Polskiej Żubrówki i śledzi nic nie przebije. Zawieź im tego dużo i niech się uczą co dobre

Gość gość
to wez ze soba wiadro sledzi i zrob 10 roznych sledziowych salatek

Gość gość
I co masz w tej francji szmato. Podpalenia samochodow to codziennosc tam - narodowy sport ciapatych, ludzie na ulicach z nozami lataja co chwila kogos morduja. Wasze glowne potrawy to smierdzace sery jakies kwasne wino i slimaki bleeeeeh. Teraz polska. Polska kuchnia jest najlepsza. Liz jaja lubisz to.

Gość gość
Znowu ten p***b , jsk na każdym temacie. we Z Francji jest wszystko . żubrówka w każdym markecue , śledzie też można kupić . na prawdę macie pojęcie eidze . upiecz faktycznie domowe ciasto dziewczyno . Francuskie cukiernię maja dużo pysznosci, ale docenia starania

Gość gość
Polska kuchnia niczym szczególnym się nie wyróżnia ale ten palant skąd to może wiedzieć. Kwaśne wino we Francji? Bo jesteś idiota i chlejesz słodkie piwo i dlatego eygladasz jak świnia , zjesz sobie wyrób seropodobnu i nie wypowiadając się o porządnych serach zlamasie

Gość gość
Skoro ci smierdzi polska to co robisz na polskim forum szmato. Won stąd idz lizac jaja gachowi.

Gość gość
Ty smierszisz acnue Polska . ty się stąd wyniesiony bo chyba czytać nie umieszczono to temat dla osób poza Polska a ty idź zatruwaj życie swoim znajomym. we Francji nam to czego nie masz ty . czyli piękna pogodę, zadowolonych ludzi i normalne życie smieciy .

Gość gość
popieram goscia, we francji jest abrdzo niebezpiecznie nie jedźcie tam, grasują gangi motocyklistow i gwałcicieli na ulicach, moj narzeczony został tam niedawno pobity i okradzony a policja francuska nic nie zrobiła dobrze ze mielismy ekuz bo w szpitalu by nam nie pomogli francuzi to naburmuszeni ludzie patrza na innych z góry i ciagle narzekaja nie wiem na co, my polacy mamy prawo narzekac ale nie oni

Gość gość
nooo wszystko we francji macie idiotko, łacznie z bombami i zamachami co widac bylo niedawno w paryzu bueheheeeeee, oto skutecznosc francuskich sluzb bueheheeeeee, w polsce nie bylo zamachow od bardzo dawna bo polskie sluzby sa skuteczne a ty musisz sie mijac codziennie z ciapatymi i nie wiesz czy cie nie zgwalca, jak dobrze ze mieszkam w polsce u siebie a wy nie, oui oui.

Gość gość
Jasne, bingol dobie sam odpowiedział. Mam brata we Francji, latam tam dwa razy do roku i na pewno nikt tam nie grasuje . a takiej uorzeosci i kultury to Polacy nawet jakby chcieli to się nie naucza . chociażby w kasach wszyscy naturalnie witają człowieka, nie robią problemy że nie znam za dobrze francuskiego . A faktem jest że ciezko czyms zaskoczyć bo w sklepach wszystko jest . moim znajomym bardzo smakuje zurel i sernik .

Gość gość
Po pierwsze Awistny gowniarzu nie mieszk w Paryżu i się nie mijam z zamachowcami . polska nie potrzebuje obcych zamachowców . Polacy sobie w swojej zawiści sami zgotuja piekło . jeszcze trochę i ne będziesz wiedział gdzie spierdalac c życiowy frustracjie . wyłącznie TV bo wmawiając ci bzdury byś nie wiedział jakie niespodzianki rząd szykuje tumanie

Gość gość
Oui oui i tak nie jestes u siebie blacharo bueheheee :D liz jaja i wpiepszaj slimaki miernoto co nic w PL nie umiała :D

Gość gość
Od polskiego rzadu to sie odwal tumanico, w pzreciwienstwie do poprzedniego zlodziejskiego ten rzad dba o interesy polakow w kraju, polityka prorodzinna juz jest i bedzie zakaz wjazdu ciapatych do mojego ppieknego kraju a wy co macie, prosze bueheeee:D http://cdn1.pri.org/sites/default/files/styles/story_main/public/story/images/Migrants-Paris-3.jpg?itok=bmWAlDFv

Gość gość
Nie popusyj się nuedojdo że cis umiesz . jest u siebie . mam swoje mieszkanie . znam język francuski i na pewno wiele więcej od ciebie wiem i umiem . odpowiadają w temacie deklu . adios zerasie. Zaspuwaj piosenkę o sobie Mniej niż zerooooo

Gość gość
Jesteś prymitywnym debilem , do kościoła debilu!

Gość gość
Ty co najwyzej mozesz pojsc do meczetu w swojej smierdzacej francji :D i modlic sie aby cie jakis uchodzca nie wyroochał :D oui oui

Gość gość
Debil nawet nie wie że w Z Polsce też są meczety a we Francji mnóstwo kościołów . no ale debil zdechnir już debilem. Taka piękna pogoda, tyle cudowności w Polsce jsk on pisze a jednak siedzi na kafe .Zadziwiające .

Gość gość
hola, hola od Bingola Z********a do kościoła Po kościółku zje obiadek i Podmyhe sobie zadek A to właśnie jest dlatego , Że pedałem jest kolego !

Gość gość
Taka piękna pogoda, tyle cudowności w francji ona pisze a jednak siedzi na kafe .Zadziwiające :D