Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy zabiegac o kontakt jeśli on

Polecane posty

Gość gość
Podpisuje się pod dwoma powyższymi postami. Ludzie którzy myślą, że zachowania ludzkie da się streścić do formuły "jeśli A, to zawsze B" to albo jakieś niedoświadczone małolaty albo troglodyci. Ludzie są różni, zwłaszcza ci nieśmiali zachowują się inaczej niż ci przeciętni. Działaj delikatnie, z wyczuciem. Po prostu uzbrój się w cierpliwość no i pisz, jak wam idzie :)

Gość gość
Jak chcesz wiedziec co on mysli, czuje, napisz do mojej wróżki Sofii. Jest świetna. Jej adres to tarocistkasofii@wp.pl

Gość gość
Ja prdl, czy ten troll o tej wróżce musi się wpisywać pod każdym postem? Administracja nic nie może z nim zrobić?

Gość gość
administracja nie dba o to forum w ogole

Gość gość
wiecie co, chyba odpuszczam. To znaczy, myślę, że ja mu już wystarczająco pokazałam zainteresowanie, a on nie robi nic. Przestał mi nawet mówić cześć, żegnać się, za to rozmawia z taką inną koleżanką..

Gość gość
Ja nawet nie miałam szansy się pokazać od jakiejś strony, bo nie rozwinęliśmy tej znajomości. Choć chciałam, pisałam czasem, zagadywałam, pytałam o jego sprawy. A tu nagle bum. Zostawiam to i skupiam się na swoich sprawach. Będzie jak będzie.

Gość gość
to facet ma sie starać o znajomość

Gość gość
13:13 tak?

Gość gość
to facet ma sie starać o znajomość x A śmieszne lale tylko leżeć i pachnieć... Oj lale, lale, puste i głupie...

Gość gość
Przestan pierdolić, a ty co byś robił?