Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przyjaciel się we mnie zakochał a teraz ma "kochankę"...

Polecane posty

Gość gość
Dla faceta najważniejszy jest seks i mu dobrze z tamtą kobietą, bo mu daje bez zobowiązań, a faceci zobowiązań nie lubią . Teraz, jak się przekonał, że wszystko czego potrzebuje może mieć be zwysiłku i za darmo, nagle "się odkochał" ;) hehe, bajeczki dla dzieci .....

Gość gość
Powiedział mi, że ma teraz dziewczynę którą rzekomo "bardzo kocha"... Od koleżanki dowiedziałam się, że to raczej nie jest ta jego kochanka wbrew pozorom. Nie wiem co z tą kochanką. "Olej go" łatwo powiedzieć... A on sie pyta mnie, czemu nie możemy się dalej przyjaźnić...

Gość gość
A mi sie wydaje ze facet byl niezle w****iony na to ze wredy go odrzucilas i teraz sie na tobie msci, moze robi to w nieco szczeniacki sposob ale te wszystkie tekty rozprawianie o kochankach sa wlasnie podszyte zloscia do ciebie.Wiem bo zrobilabym tak samo jego miejsvcu choc moze w bardziej wyrafinowany sposob. A ty autorko mysle ze obydwoje jestescie siebie warci i niedojrzali chcesz go teraz kiedy on cie nie chce a kiedy byl dostepny to go nie chcialas, teraz role odwrocily sie nadajecie dokladnie na tych samych falach.

Gość gość
łaczmy sie w pary, kochajmy sie :D

Gość gość
Odrzuciłaś go, a teraz płacz. Bawi się facet, korzysta z życia też tak bym zrobiła. Sama myślę, że o miłości do kogoś nie da się od pstryknięcia zapomnieć. Nie dziwi mnie że facet ma obawy, drugi raz ciezko komus zaufac. Jak mu zalezy to sie odezwie. Wtedy ty bedziesz grac ksiezniczke i znow go odrzucisz zapewne, bleeednee koloo