Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dawca nasienia

Polecane posty

Gość gość

Moj narzeczony wyznal,ze myslal o tym,zeby zostac dawca nasienia.Jestem w szoku.jestesmy razem 9 lat,planowalismy slub I dzieci.Ale nie moglabym zyc ze swiadomoscia,ze gdzies na swiecie zyja jego dzieci I nie wiem jak on moglby tak zyc.obrzydza mnie to.Nie wiem co robic

Gość gość
Ja jestem od kilku lat dawcą nasienia i nie jest źle. Nie jest jednak tak łatwo nim zostać. Musi być okazem zdrowia...

Gość gość
A masz rodzine,zone I dzieci?nie jest Ci zle z ta swiadomoscia,ze byc moze gdzies tam sa Twoje dzieci?

Gość katikaa
Rodzicem jest ten, kto wychowuje dziecko. A nie ten, kto daje swoje nasienie.

Gość gość
No niby tak,ale geny mialoby to dziecko mojego chlopaka,byloby do niego podobne itp.Nie wiem,ale dla mnie to obrzydliwe,jak on moglby uwazac nasze dziecko za wyjatkowe,skoro z taka latwoscia oddalby sperme,zeby gdzies tam zylo jego dziecko

Gość katikaa
Też uważam, że to głupi pomysł. I przemyśl zakładanie rodziny z takim typem. Widać, że dla niego dziecko to produkt, na którym można zarobić.

Gość gość
Katikaa serio mowisz?bo w moim otoczeniu wszyscy uwazaja,ze to ja jestem dziwna,a on chce tylko pomoc bezplodnym parom.juz nie wiem co mam robic,zle sie z tym czuje

Gość katikaa
Serio. Gdyby był singlem, to co innego. Mówię Ci, przemyśl to. Nie chodzi nawet o te dzieci, które gdzieś tam będą szczęśliwe. Chodzi o to, w jaki sposób jego podświadomość traktuje dziecko.

Gość gość
Mam takie samo zdanie jak Ty.Tylko co ja mam teraz zrobic,kocham go,tyle lat jestesmy razem,ale znow nie moge zyc z ta swiadomoscia,ze on jest zdolny do takich rzeczy.powiedzial ze taki juz jest ze lubi pomagac innym.oddaje tez krew.Ale wg mnie nawet w pomaganiu sa granice.on twierdzi,ze ja jestem egoistka

Gość gość
Obiecal mi,ze nigdy tego nie zrobie,ale na sam fakt,ze myslal o tym,robi mi sie niedobrze.naprawde mam metlik w glowie

Gość gość
Moze ktos jeszcze sie wypowie,co o tym sadzicie?

Gość katikaa
Akurat o dawcę nasienia nie jest trudno, więc nie wierz mu, jeśli mówi, że chce pomóc. To chęć zarobku.

Gość gość
Mowil tez,ze dzieki temu ze odda,to bedzie wiedzial czy jest plodny,czy nie,bo chcialby wiedziec

Gość gość
nie chcialabym miec takiej sytuacji. niezla kasa dla faceta, ale mysle ze w dzisiejszych czasach coraz wiecej facetow nie kwalifkuje sie do bycia dawca bo maja coraz gorsze plemniki

Gość gość
Kurde,czuje sie troche tak,jakbym zostala zdradzona,co ja mam zrobic?

Gość gość
czy jest plodny moze sprawdzic nie bedac dawca poprostu chce sobie zarobic a o dziecku czy co Ty czujesz nie mysli

Gość gość
a jak chce tak pomagac to niech zglosi sie na liste dawcow szpiku (darmowo)

Gość gość
Mowil ze sprawdzenie czy jest plodny duzo kosztuje,a tak mialby to za darmo

Gość gość
Ile placa? Ile trzeba oddac?

Gość gość
katikaa dziś Akurat o dawcę nasienia nie jest trudno, więc nie wierz mu, jeśli mówi, że chce pomóc. To chęć zarobku. xxx 1/10 chętnych do oddania nasienia, są w stanie przejść pozytywnie weryfikację... Uwierz mi, że nie jest łatwo. Ja oddaję, bo jestem okazem zdrowia, uprawiam dużo sportu, dbam o dietę, nie piję, nie palę...

Gość gość
gość dziś Mowil ze sprawdzenie czy jest plodny duzo kosztuje,a tak mialby to za darmo xxx Kosztuje niespełna 100zł - wysokiej jakości testy dostępne na Allegro.

Gość gość
Wiem,bo sprawdzalam ile to kosztuje,czyli on nawet tego nie sprawdzil,ale za to sprawdzal info o bankach nasienia.czyli pewnie nie zalezy mu na sprawdzeniu plodnosci,tylko mi tak powiedzial.Nie wiem co robic,czy odejscie od niego nie bedzie glupota?czy to powod do zerwania,czy wyolbrzymiam?

Gość gość
Zadziwia mnie, że kiedyś jakiejś dziewczynie z którą będą mogłoby przeszkadzać to, że moja sperma wylądowała w laboratorium...

Gość gość
A co w tym dziwnego?dziecko to wynik milosci dwojga osob,jak ty bys sie czul wiedzac ze ona oddawala swoje jajeczka?

Gość gość
chyba ,ze dla tych co jua juz nie bede zyl

Gość gość
Dla faceta to bardzo przyjemne uczucie, że produkt jego męskości, jego jąder zostaje umieszczony w kobiecych drogach rodnych...

Gość gość
to umieszcza jak jestes facetem

Gość gość
To niech umieszcza ten produkt w drogach swojej partnerki,a nie byle kogo

Gość gość
jak wcześniej pisałem, jestem dawcą

Gość gość
a jakkie BIOrCzynie są/...