Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Robiłam wlasnie test IQ i wyszło mi 148

Polecane posty

Gość gość

co prawda na necie więc nie wiem czy jest miarodajny, ale chociaz poprawil mi humor :P Ale takie takie testy latwo mi wychodza bo zawsze bylam raczej dobra z matematyki, choc kujon ze mnie żaden...

Gość gość
142 Genie 1 %

Gość gość
Test IQ, czyli test na zdolności matematyczne. Słabo miarodajne te testy.

Gość gość
Czyli wg tego testu mogę się czuc inteligentniejsza od jakis 98% osob, fajnie, nawet jesli to nie prawda :P Ale test był jakiś chyba za prosty... Kiedys robilam o wiele trudniejszy i mi wyszlo ze 125

Gość gość
Ja mam IQ 115 - tak mi kiedyś wyszło w tekście - natomiast najlepiej w szkole napisałam maturę, skończyłam 3 kierunki studiów na najlepszej uczelni plus studia podyplomowe, za pół roku otwieram własną kancelarię rzeczoznawcy majątkowego, znam dwa języki obce (biegle) WIĘC JAKOŚ NIE MAM KOMPLEKSÓW :)

Gość gość
Ludzie piszący tutaj że testy na IQ nic nie znaczą są głupi.Jeżeli taki test jest odpowiednio trudny to masz do rozwiązania powiedzmy 40 zadań gdzie musisz się wykazać logicznym myśleniem znajdując odpowiednie rozwiązanie.To tak jak w życiu :-)

Gość gość
16:17- on był nie tyle co na zdolnosci matematyczne co na logiczne myslenie, ale były też liczbowe zadania np jaki jest ciag dalszy liczb i takie tam, ale przewaznie to byly zadania w stylu, ktora fogura rozni sie od pozostalych, albo jakieś obrazki pokazane i trzeba bylo pokazac jaki bedzie nastepny, czyli to co zwykle jest w takich testach, ale tamten co robilam kiedys byl jak pisalam trudniejszy i musialam sie dluzej zastanawiac no i wyszlo mi juz 125,ale to i tak niezle. Kiedys zrobie taki test profesjonalnie tak z ciekawości, a jak mi wyjdzie wysoko to zawsze moge sobie taki certyfikat nawet wpisac do CV

Gość gość
xxxx tAA, A gdzie k***a analityczne myślenie ? Raczej w życiu przydaje się analityczne myślenie, a logiczne a analityczne, to zupełnie co innego. Słabo miarodajne te testy, badające jedną z wielu takich inteligencji.

Gość gość
Chociaz tez sie zastanowie bo slyszalam, ze wysokie IQ w szukaniu pracy to może być i przeszkoda :) Ale i jestem ciekawa jakie by mi wyszło na profesjonalnym tescie wiec kiedys pewnie taki zrobie np w poradni psychologicznej

Gość JUNKIE DEVIANT PSYCHOPATH 666
Mam tatuaże na całej swojej twarzy! Też wytatułujcie sobie całe twarze swoje!

Gość gość
IQ g****o wam da jak nie potraficie się wybić z niczego stać się jednym z najbogatszym facetem w Polsce

Gość gość
Do 16:26 A czy w życiu chodzi o to żeby się wybić po trupach ponad wszystko?Nie lepiej żyć sobie na zwykłym poziomie bez niepotrzebnych stresów?

Gość gość
Kilka lat temu podważona została teoria o testach IQ. Zebrano kilka osób z różnych dziedzin. Fachowców w swoich dziedzinach - od umysłów ścisłych do artystów. Zrobiono im test na IQ, potem kilka innych testów, które wyodrębniły różne rodzaje inteligencji. Ale więcej na ten temat wyszukajcie sobie sami. Albert Einstein też miał słabe wyniki w obowiązkowym (standardowym) teście IQ w szkole podstawowej, a jednak był osobą wybitną w wielu dziedzinach.