Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kącik 40 plus

Polecane posty

Gość gość
co cie obchodzi czy i z kim śpia kobiety?te 20 mln.

Gość magica
Dzień dobry:) Podejrzewam, ze zdecydowana większość tych kobiet sypia z mężczyznami:D

Gość gość
Wiatr mi o Tobie opowiadał Przywiódl smak ust, kropelek potu Nakreślił kształty dla oczu skryte On jest przy Tobie od narodzin Dla niego nie jesteś tajemnica Pomaga Ci włosy w nieład zamieniać Poskreca to co prostym mogloby pozostac Życie Gdy zatesknisz on mi o tym opowie Bez drog, bez odleglosci przyniesie opowieść Czy to za dnia, czy nocą Wyszepcze podsłuchane mysli, slowa

Gość gość
Z mężczyznami? To okropne! Uwielbiam spać z kobietą Przytulna, mięciutka, pachnąca I kawę rano do łóżka poda:-)

Gość gość
Ty się nie pochwaliłas, nikt nie zapytał Jak to było z wczorajszym atrakcjami Opowiedz miła w sekrecie

Gość magica
Atrakcje godne polecenia:) Trochę zmysłowości, odrobina namiętności, sporo seksapilu. Taka mieszanka wybuchowa, która daje pożądane efekty:P

Gość gość
Och Ty niedobra Też bym tak chciał Wiem, trzeba sobie na to zasłużyć

Gość magica
Na pewno potrafisz sobie zasłużyć jeśli tylko chcesz:)

Gość gość
Chcę Właśnie, że chcę Jak dotychczas nie udało mi się zasłużyć Nie poddaje się jednak:-) Kto wie co wydarzy się jutro, pojutrze..:-)

Gość magica
A może nawet dzisiaj, wszakże dzisiaj pierwszy dzień wiosny. Może zobaczysz radość w czyichś oczach na Twój widok. Któż to wie.....:)

Gość gość
życzenia się spełniają To będzie to moje wiosenne:-) Za chwilę będę starszy o kolejną wiosnę Tylko czy mądrzejszy A gdybym miał wybierać Madrosc, czy slelninie życzenia To co bym wybrał? Po co mi ta cała mądrość bez ....:p

Gość magica
Też będę starsza, to raczej nieuniknione. Mądrości też już mi wystarczy a reszta? Resztę to chętnie przyjmę zwłaszcza to spelnienie bo Ponoć wszystkie marzenia są do spełnienia

Gość gość
Już myslisz o powtórce wczorajszych atrakcji? Niegrzeczna dziewczyno Planujesz proporcje? Wiosna, wiosna ach to Ty..

Gość gość
Miłego kici kici Jak mebelki?

Gość gość
Kolory, meble Coś pokrecilem?

tak, pokreciles... mialy byc tylko plytki i zyrandol... zyrandol znalazlam ale nie mam zamiaru wydawac dwa i pol kola za cos, co bedzie sie swiecic tylko dwa razy w roku, a przez reszte kurzyc.... tak wiec. .... jestem w punkcie wyjscia.....

Gość gość
Żyrandol nie jest po to by oświetlał( nie tylko po to) Jak ładny, bardzo atrakcyjny Cóż żyje się raz Ja bym nie kupił, McKwacz:-) przeze mnie przemawia

Gość gość
Jak bym , zarabiał tyle co zarabiam i jeszcze drugie tyle to co innego Kaczora bym ustrzelil, a świecidełka byłyby moje

Gość gość
To niepocieszajace kici kici Jak byś dała, to pewnie by się ucieszyl A że do sypialni..

kto niby mialby sie ucieszyc? to przeciez ja wiekszosc czasu bede go ogladac lezac na plecach :P mam sobie wtedy wypominac te dwa i pol kola???? wole bardziej przyjemniejsze mysli w takiej chwili, niz bol kieszeni :classic_cool:

Gość gość
W pracy jesteś?

Gość gość
No tak Ale jak napisałas, ładny, wart grzechu Tak że widoki mialabys piękne i przedluzalabys te chwile

piekno jest pojeciem wzglednym :) a ja w takich sprawach kieruje sie raczej funkcjonalnoscia.... i chyba mam weza w kieszeni.

Gość gość
Mi też to się zdarza Gdy kieszeń diurawa:p

Gość gość
Co kotki jedzą na obiad?