Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wiecie co ja juz chyba naprawde przegralam zycie

Polecane posty

Gość gość

wlasnie stracilam prace i nie wiem co dalej w zwiazku bylam rowne 10 lat temu ostatnio mam 32 lata i zero powodzenia, teraz jako bezrobotna to chyba bede miala podwojne zero:o skoncze jako stara panna bez kota, bo ma uczulenie na siersc:o jezu

Gość gość
ale mieszkanie masz co?

Gość gość
niby skad mam miec? mieszkam z rodzicami

Gość gość
aha... to tak jak ja.

Gość gość
Chyba na Twoim miejscu bardziej martwiłoby mnie puste konto/czytaj:brak dochodu niż brak chłopa i kota. Obyś szybko znalazła pracę, no chyba że masz duże zaplecze i możesz odpoczywać.

Gość gość
martwi mnie i puste konto i pozzostale sprawy:o prace dopiero 3 tyg temu stracilam, wiec jeszcze z glodu nie umieram

Gość gość
czemu przez 10 lat nie bylas w związku? mieszkasz w domku czy mieszkaniu w bloku?

Gość gość
Bardzo zawiodlam sie na moim pierwszym chłopaku, ktory mnie zdradzał, pózniej nie chcialam nikogo i jakos zlecialo 10 lat:o jak jeden dzien

Gość gość
jak na szukanie faceta - 30ka to jeszcze nie tragedia (jeśli uroda dopisuje) ale za 5 lat - to już zdecydowanie tylko kot pozostaje. a teraz - zamiast marudzić - wyjeżdżaj z PL.

Gość gość
no wlaśnie z tą urodą to jest tak niezbyt

Gość gość
Dlaczego tak myslisz? Nie przegrałeś:) po burzy wychodzi słońce:) tak bedzie. Ja odeszłam od meza po kilkunastu latach. Wzmocniło mnie to:) nie mam na mieszkanie na nastepny miesiac, pracuje dorywczo, wysyłam mnóstwo aplikacji. Uczęszczam gdzie sie da, uczę sie online, biegam, jeżdzę na rowerze:)) mam dwojke dzieci i teraz wiem, ze zyje:) wierze w to, ze bedzie jeszcze lepiej:)) Pozdrawiam Ciebie autorko i nie załamuj sie. Głowa do gory:))

Gość gość
przegralas

Gość gość
co za brednie. bez kasy, pracy, po rozwodzie, z dziećmi ale .... szczęśliwa. komu te bajeczki? :O

Gość gość
ty to chociaz masz dzieci

Gość gość
w jakim mieście mieszkasz?

Gość gość
21:50 szczesliwa:)) nawet nie wiesz jak bardzo. Pewnie wiesz lepiej ode mnie, ze tak nie jest. Nie kazdy musi byc sfrustrowany:)) Ciebie tez pozdrawiam.

Gość gość
Brak faceta w wieku 30 lat to dla kobiety poważny problem. Autorko, mężczyźni w Twoim wieku wolą się wiązać z młodszymi kobietami. Przykład? Ja mam 24 mój facet 30. Ja się bardzo dobrze czuję w takim związku, ponieważ lubię starszych facetów i wolę być w związku z kimś w takim wieku niż z równolatkiem. Ślub w następnym roku. Koledzy mojego faceta to albo szczęśliwi zonkosie i tatusiowe albo przypadki beznadziejne, chlejace ciągle piwo.

Gość gość
gość dziś acha i piszesz to, żeby autorke zdołować?:o czy co?

Gość gość
up

Gość gość
Eee nie no co ty wszystko przed toba, ale jak bym nie miala dzieci i nic by mnie w PL szczegolnego nie trzymalo jechalabym za granice. Tak na pare lat, cos zobaczyc, moze nauczyc sie innego jezyka, co cie tu trzyma?

Gość gość
jest ktoś , kto panią bardzo kocha i codziennie pragnie usłyszeć kilka twoich czułych słów , tęskni za każdym twoim pozdrowieniem i zbiera w swym sercu każde twoje spojrzenie na jej obraz . Pragnie obdarzyć ciebie swoją miłością która nie zawodzi. pod hasłem : Zaufajcie Maryi - jest dużo o miłości i szczęściu.