Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy jakas dziewczyna chcialaby wspolnie wyjechac na wyspy zyc i pracowac ?

Polecane posty

Gość gość

Jestem facetem po 30tce chcialbym ulozyc sobie zycie ale nie mysle o Polsce a wlasnie wyspach .Bylem tam juz i znam realia. Chcialbym poznac dziewczne 25-30 lat na taki wspolny wyjazd.Wiem,ze duzo par tak jezdzi. Nie ukrywam musimy sie sobie podobac,wiec napewno musimy sie zobaczyc czy porozmawiac . Jesli bylabys zainteresowana napisz. nowezycie777@wp.pl PS.Z uwagi na podszywy rozmawiam tylko na mailu jesli mialabys ochote. pozdr

Gość gość
Serio chcesz wyjechac na stałe? Ja jadę na wakacje troche popracować i chyba bym nie chciała tam zostać... niby spoko są ludzie i miasteczka niczego sobie, ale tak bez rodziny jakoś obco.

Gość gość
Uwaga pedał namawia dziewczyny na prostytucje

Gość gość
Moze nie na zawsze ale chcialbym zabezpieczyc sie emerytalnie i juz mam plan jak to zrobic.Wlasnie tez dlatego nie chce byc sam ale wiem z doswiadczenia,ze o wiele latwiej sie tam zyje. Bilet Polska-Wyspy to nie jest jakies halo Jedynie czego mi brakuje to partnerki.

Gość gość
gość dziś pedal szukajcy dziewczyny dobre heh

Gość gość
ile dokladnie masz lat? bo cos mi sie wydaje, ze po 30 oznacza u ciebie 37-40, a szukasz 25 latki :O

Gość gość
35

Gość gość
zboczeniec szuka takiej co mu bedzie musiała laske robic tam fuuj.....

Gość gość
dziś Jakbym szukal laski do loda to bym sie nie oglaszal,bo napewno na miejscu tez sa kobiety.Tylko ja nie szukam przygod juz.

Gość gość
za stary jesteś, przykro mi.

Gość gość
Nie namawiam nikogo na sile. Jesli bedzie jakas dziewczyna chciala ,to zapraszam do rozmowy na mailu :)

Gość gość
szukasz frajerki do sprzątania, gotowania,opłacania czynszu i jeszcze żeby tyłek wystawiała, co?

Gość gość
a to dobre :D :D ja wyjeżdżam na wyspy, ale sama, nie wyobrażam sobie żeby jakaś dziewczyna chciała jechać z kimś obcym z neta :D

Gość gość
A dlaczego wspólnie?Boisz się sam??;)Potrzebujesz mamusi,która ci rzeczywistość ogarnie(posprząta,ugotuje,wypierze)? :PP I jeszcze się dołoży do czynszu i jak tu ktoś napisał...nadstawi. Ale cwaniak!:D

Gość gość
sam wyjedz a nie szukasz dziewczyny do wyjazdu, jeszcze przez neta :D

Gość gość
moze jeszcze ma na ciebie robic tam , hahaha, ale naiwna by byla..

Gość gość
zainteresowane i tak odpisza na meila a nie tu :) a stare panny i prawiki sie rozsierdzaja :-)

Gość gość
Chcesz się zabezpieczyć emerytalnie to wybierz Skandynawię, co prawda nie wiem jak jest teraz, ale jeszcze 4 lata temu wystarczyło legalnie przepracować tam 5 lat i przysługiwała ci Skandynawska minimalna emerytura, w Szwecji było to 1000euro. Kumpel pracował tam przez 8 lat jako drwal (nie znał języka i nigdy nie ściął ani jednego drzewa), bardzo chwalił sobie tę pracę i zarobki które w przeliczeniu na PLN wynosiły ponad 10tys, a i emeryturę Szwedzką ma już gwarantowaną.

Gość gość
Uważajcie na takie propozycje, handel ludźmi wciąż rośnie a burdele potrzebują nowych Polek, bo Polki to jedne z lepszych prostytutek i tanie w utrzymaniu.