Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

gdzie poznac inteligentnego faceta

Polecane posty

Gość gość
Same kurwa wychodzcie z inicjatywą a nie tylko wy byście chciały aby to faceci was zaczepiali. Jak wam zależy, to same działajcie hipokrytki pieprzone.

Gość gość
Ja bym poznal introwertyczke bo sam taki jestem ale z wami jest tak,ze duzo gadacie a nic nie robicie,bo nawet nie potraficie napisac. Takie p********ie przez net

Gość gość
taki introwertyk jest dla mnie fascynujacy :P bo nie skomle o babska uwage, wszystko mu jedno, nie zwroci uwage na wypieta d**e, obnazony cycek, bo tego jest na peczki, przy takim trzeba pokazac cos wiecej, trzeba umiec poprowadzic z nim inteligenta rozmowe, zainteresowac soba :P

Gość gość
0:12 ale z doświadczenia powiem Ci, że mnóstwo introwetyków czy też niesmiałych przyjmuje pozycję defensywną/uległa. Co mi po wyobraźni czy emocjonalnosci, kiedy ja chcę 'samca' w łóżku, który mnie przemłóci?

Gość gośćintro
"Ja bym poznal introwertyczke bo sam taki jestem ale z wami jest tak,ze duzo gadacie a nic nie robicie,bo nawet nie potraficie napisac. Takie p********ie przez net " mamy do Ciebie pisać czy co :D jakbyś był interesujący, to byśmy pisały :classic_cool: ja jestem introwertyczką i poderwałam kilku facetów własnoręcznie (z różnym skutkiem...) w każdym razie - jak dziewczyna uzna, że warto, to podrywa i tak łatwo nie odpuszcza.

Gość gość
0:12 ale z doświadczenia powiem Ci, że mnóstwo introwetyków czy też niesmiałych przyjmuje pozycję defensywną/uległa. xxx x W łóżku wcale nie musi być uległy, w związku może być. Ale również może być dominujący. Lepiej poszukaj sobie ekstrawertyka.

Gość gość
gośćintro dziś Strata czasu na was ,bo wy przychodzicie na forum pomarzyc a nie realizowac.Tak to z wami jest. pierdu pierdu chcialabym ale i tak g... z tego bedzie. Marzycielki

Gość gość
jestem introwertykiem , romantykiem, znam dzieła filozoficzne Cortazara , Blake;a Pascala , czasem nachodzi mnie by się po jajach podrapać i ztrzepać kucyka

Gość gość
trzeba odroznic introwertyka od zdesperowanego, niesmialego ekstrawertyka :P bo to w koncu ekstrawertycy tak dopraszaja sie o uwage.

Gość gość
gość dziś gosciu kobiety tak p*****la ,ze takich szukaja a ptawda jest taka,ze leca na modeli i debili z dyskotek a tacy jak my wala konia w domach.

Gość gość
Jestem introwertykiem i nie zależy mi na związkach. To tutaj ekstro podają się za intro, co tak łakną o kontakt z kobietami pewnie przez frustrację i walenie konia.

Gość gośćintro
a dlaczego niby mamy akurat was chcieć poznawać? tylko za bycie introwertykami? :D wykażcie się czymś chłopcy, jak chcecie przestać tylko walić konia w domu na to forum to ja se przychodzę pomarzyć, to fakt :D ale gdybym spotkała tu interesującego faceta, nie wahałabym się zagadać :) tyle, że to kiepskie miejsce, są o wieeeeeeeeeeele lepsze

Gość gość
00:30 zgadzam sie, ze ekstro podaja sie za intro :P szkoda, ze takich jak ty ciezko poznac i nie chcecie zwiazkow.

Gość gość
marz dalej i idz spac

Gość gość
Związek ewentualnie z kobietą dominującą, na zasadzie również sadomasochistychnych praktyk i fetyszy, inne związki, tzw waniliowe mnie nie interesują, dzieci również nie chcę mieć. Ale są intro co chcą związku z kobietą tzw normalnego i dziecka, ale trudno takiego pewnie spotkać, bo introwertyków jest zdecydowanie mniej od ekstrawertyków.

Gość gość
tak, rozmarzylam sie :P powiedzcie mi, czemu dominujaca kobieta? i sadomasochistyczne praktyki :P to ciekawe, nie mowie, ze jestem bardzo ulegla, ale wolalabym jednak normalna relacje.

Gość gość
Ja nie mam takich marzen .Ten od wqrwu :D Szukam normalnej kobity ,ktora wmiare faz ksiezyca wie co chce od zycia.

Gość gość
Akurat mam takie upodobania i preferencje. Co nie znaczy, że każdy introwertyk takie ma. Szukaj takich, co chcą zwykłego związku. Plusem introwertyków jest to, że rzadziej zdradzają i są bardziej skłonni przywiązać się do jednego partnera przez resztę życia.

Gość gość
ja umiem całkować przez części i podstawienie - która mnie weźmie ?

Gość gość
hehe

Gość gość
a ja szpagat, wymyki na trzepaku jednocześnie obierając ziemniaki i podspiewujac tadżyckie piesni ludowe