Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Sex układ... głupota kobiet

Polecane posty

Gość gość

W dzisiejszych czasach trudno znaleźć normalnego faceta do związku. Każdy preferuje tylko luźny układ. Sama jestem w szoku. Doszłam wiec do wniosku, że może trzeba w to wejść. Tylko jak właśnie wygląda sytuacja w przypadku niechcianej ciąży, a zwłaszcza kto ponosi koszty zabiegu? - POGRATULOWAĆ GŁUPOTY TEJ KOBICINIE !!!! :(:(

Gość gość
Cienki fiutek.

Gość gość
Po pierwsze tylko debilom zdarzają się wpadki, a po drugie co cię interesuje co robią inni? Zazdrościsz że się bzykają i są szczęśliwi, a ty nie masz z kim?

Gość gość
Ty sie nie bzykasz. Ty sie zwyczajnie puszczasz, kur/wisz - czyli nie szanujesz jako kobieta !!!!! :(

Gość gość
ona ma racje kmiocie,seks układy poza tym sa dla ograniczonych ludzi pod każdym względem wyjałowionych emocjonalnie cielska jak zwierzęta ,żadnej wyższej myśli małpy ,nic więcej

Gość gość
Ale zawiść że jedni mają regularne orgazmy, a inni od lat nie zamoczyli i długo nie zamoczą :P

Gość gość
No cóż, brak seksu łatwo rozpoznać, a charakteryzuje się jadem, agresją, chamstwem, prostactwem... połowa PISu cierpi na chroniczny syndrom niedopchnięcia i ich elektorat jak widać również :P

Gość gość
Ja nie mam nic przeciwko temu, kazdy robi co uwaza,aczkowiek sama byłam/ jestem w takim seks ukladzie i bardzo to przezywałam,w dodatku on byl zonaty wiec szans żadnych na zwiazek, mysle, ze takie uklady sa ponizajace dla kobiet, a wygodne dla facetow

Gość gość
Autorko, jesteś głupia. Po pierwsze sex układ może trwać dłużej niż wiele małżeństw. Po drugie w takim układzie ludzie często naprawdę się lubią i naprawdę przyjaźnią. Po trzecie skąd wiesz, że twój facet, twoja miłość, po paru miesiącach nie przekona się, że w łóżku jest z tobą beznadziejnie a do tego jesteś durna, nic nie rozumiesz i masz paskudny charakter? Wtedy cię rzuci i zostaniesz z dzieckiem. Więc w każdej chwili możesz być w 10 razy gorszej sytuacji niż laska co jest w sex układzie. Co za tempa dzida... Nie chcesz to nie dawaj, co cię inni obchodzą.

Gość gość
a ponizajace sa bo faceci nie szanuja takich kobiet w ukladach niestety, tak jak ten "moj" mnie nie szanował i byl mily jak chce seksu...

Gość gość
01:17- oni w seks ukladzie nie patrza na charakter tylko traktują cie jak dmuchana lalkę,w kazdym razie takie uklady nie maja nic wspolnego z uczuciem... Jest to dla kobiety ponizające mimo wszystko, seks potrafi byc piekny i w ogole, ale w zwiazku, a wtakim ukladzie to nie ma żadnej chemii ani nic

Gość gość
To juz lepiej zostać dziffka przynajmniej bierze sie za to kase, a dawać facetowi seks za darmo kiedy on sobie zazyczy za nic? Tzn bez uczuc, zobowiązan, i on sie nawet nie musi specjalnie o to starać wystarczy, ze zadzwoni? Dla faceta to jest super uklad, ale kobieta jednak powinna sie szanować choc troche,ja nie mowie, ze seks dopiero po slubie itd ,ale tez nie dac sie ponizac I mysle, zew takim ukladzie z reguly faceci sie szybko nudza i szukaja kogos nowego skoro to tylko seks to sie szybko szuka czegos nowego

Gość gość
Ty sie nie bzykasz. Ty sie zwyczajnie puszczasz, kur/wisz - czyli nie szanujesz jako kobieta !!!!! - PRAWDA

Gość gość
Np taka prostytutke to juz bardziej szanuje bo ona to robi dla siebie tzn dla kasy i cos z tego ma, a najgozej byc laska na telefon za darmo kiedy facet sie wcale nie stara... To jest mega ponizajace wg mnie

Gość gość
bardzo to przezywałam,w dodatku on byl zonaty wiec szans żadnych na zwiazek x A kto ci kazał wchodzić w układ z żonatym skoro liczyłaś na związek? Trzeba było wejść w układ z kimś wolnym, to być może dziś bylibyście razem. Układy z osobami zajętymi i z tymi co często zmieniają partnerów sa bez sensu i więcej szkodzą niż pomagają. A do tych pisorów od rydzyka którym układy tak przeszkadzają, to przypominam że małżeństwa także są układami, tyle tylko że sformalizowanymi prawnie i ot cała różnica. Nie jedna relacja bez zobowiązań przetrwała więcej niż te pseudo związki po tygodniu znajomości.

Gość gość
Ludzie wchodzący w układy to na ogół bardzo bliscy przyjaciele którzy znają się od dawna i bardzo często są z tego udane i trwałe związki, trwalsze niż te relacje w których swoim chłopakiem nazywa się obcego gościa po 2 randkach, w układy nie wchodzi się z obcymi ludźmi.

Gość gość
nigdy nie spałam z nikim kto nie byłby bardzo zakochany,a Ty jak się czujesz z tym że nawet nie budzisz uczuć do zakochania w facecie nie mówiąc o miłości? masz cipę nie marudzisz i jest dobrze,małe masz wymagania małpko

Gość gość
ale jak ktoś nie ma miłości musi się zadowolić takim gównem,mi nic do tego po prostu mam swoje poglądy

Gość gość
pisiorki zazdroszczą wolnym ludziom którzy robią to co chcą, z kim chcą i kiedy chcą :P Ciekawe że na ogół te niby zasady i "dobre prowadzenie się" związane są najczęściej z brzydką mordą i tłustym cielskiem pełnym kompleksów :P

Gość gość
głupolu pomyśl skoro się we mnie zakochują jakiego mogę mieć buziaka

Gość gość
ja lubie piękno w każdej postac****iękne ciało i piękne wnętrze a Ty sobie wymyślaj swoje farmazoniki dla mnie wszyscy jesteście niewolnikami systemu i własnych ograniczen tyle o wolności

Gość gość
tak, tak my wszyscy ci wierzymy żeś taka piękność aż się w tobie masa facetów kocha. W takim razie musisz być nieźle przechodzona skoro twierdzisz że dajesz szpary tym co są w tobie zakochani :P Idź już może spać, bo późna pora nie bardzo ci służy.

Gość gość
to Ty powiedziałeś padalcu :-) gdybym dawała każdemu zakochanemu nic by ze mnie nie zostało ,daję tylko pięknemu umysłowi ,i taki znalazłam ,1 na 100 niestety

Gość gość
i napisałeś niezle przechodzona",to określenie które pasuje do seks układowej lalki,czyżbyś nie szanował tych w których gustujesz? niemożliwe..

Gość gość
1!17! Ale kanał,poziom prostactwa i rozumku aż brak słów.

Gość gość
Tak juz chyba jest. No cuz lepiej pomyslec za nim ktos sie zdecyduje na taki uklad. Za nim w to wejdzie.

Gość gość
SEX uklad- głupota GŁUPICh kobiet bezmózgich.:D

Co myślę... Że może nie jest nic złego jesli jedna strona się nie zaangazuje, a niestety czeto tak bywa

Gość gość
Jest tutaj ktoś, kto ma ochotę na telefoniczny seks? Bardzo zboczona 18stka zaprasza na sex telefon. Jestem Aneta, zdjęcia znajdziesz tutaj: http://www.sex-rozmowy.pl/aneta_sex_telefon.html Uwielbiam sobie robic dobrze rozmawiajac z facetem na temat sexu.