Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość autorka123_

Zaczyna poświęcać mi za dużo czasu

Polecane posty

Gość autorka123_

Chodzi o mojego "dobrego znajomego". Znamy się od czasów liceum, czyli jakieś dobre piętnaście lat. On ma partnerkę, planują wspólne życie - ja od paru lat jestem sama. Nieudany związek w młodości i zapał do facetów jakby minął. Jego narzeczona wie, że jesteśmy sobie bardzo bliscy. Ufa, że to tylko przyjaźń. Zresztą cały czas tak było. Ostatnio życie wali mi się coraz bardziej. Z tej samotności zaczynam popadać w jakiś obłęd. Zaczynam się zachowywać jak jakaś stara panna. Wszystko mnie wkurza, irytuje. Jak nie muszę rano wstać i iść do pracy to zakopuje się pod kołdrą dla całego świata. No i on ostatnio właśnie zaczął spędzać ze mną coraz więcej czasu. Nie tylko w tych złych momentach. Parę dni temu nie odbierałam telefonu. Chciałam przez chwilę pobyć sama bez telefonów, gadania matki i przyjaciółki, która non stop szuka mi faceta. On przyjechał. Stał pod drzwiami paręnaście minut. W końcu co wypuściłam. Rozmawialiśmy, nawet poprawił mi humor, było już dobrze i w pewnym momencie zaczął mnie całować. Wszystko zaczyna walić się coraz bardziej. Przecież on ma kobietę, podobno ją kocha, chcę wziąć z nią ślub...

Gość gość
i co wrocil do tamtej jakby nigdy nic?

Gość gość
porozmawiaj z nim, wytłumaczcie sobie to co się stało, jesli to nic nie pomoże zerwij kontakt

Gość autorka123_
Po tym niespodziewanym pocałunku rozmawialiśmy. Nie było innej opcji. I co się dowiedziałam? On od wielu lat walczył o moje względy, ale ja ta okrutna widziałam w nim tylko przyjaciela, więc myślał, że tamta pozwoli mu zapomnieć o mnie, jednak tak się nie stało. Stwierdził, że nie jest pewien uczuć co do niej, ale raczej jej nie kocha, powiedział, że powie jej prawdę, a pocałunek? We mnie obudził coś na nowo, dziwnie się poczułam, nie chcę, by ona cierpiała, z drugiej strony i tak chyba prawda wyjdzie na jaw.

Gość gość
nigdy nie widziała jakiks znaków od niego?

Gość autorka123_
Nigdy nawet przez myśl mi to nie przyszło!

Gość gość
czemu nigdy nie dałaś mu szansy? co jest mało przystojny, zbyt mało bogaty? może faktycznie walczył?