Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gdzie jesteś, mój przyszły Mężu :)?

Polecane posty

Gość gość

Gdzie jesteś, Mężusiu? Rozbawiałbyś mnie gdy byłabym smutna; pocieszałabym Cię gdyby Tobie coś poszło źle. Tonąłbyś w moich oczkach pełnych uwielbienia przy każdym sukcesie; czułabym się jak gwiazda widząc Cb dumnego z moich dokonań obok mnie. Opowiadałabym Ci największe błahostki; Ty mówiłbyś mi o rzeczach, jakich wcześniej nikomu nie byłeś w stanie powierzyć. Budziłabym Cię lodzikiem; Ty brałbyś mnie tak że czułabym się wyróżniona faktem, że mogę być Twoją prywatną dz...ą. Cieszyłabym się z kwiatków, które mi dasz, deszczu, który nas zmoczy, słońca, które nam zaświeci, z wszystkiego, co Nas otacza; Ty przy mnie wreszcie poczułbyś że znalazłeś swoje miejsce na tym szalonym świecie. Dbałabym o Cb i nasze dzieci. Rozpieszczałabym. Czasem pokrzyczała, po to żeby niedługo potem z powrotem zacząć się łasić. Wspierała, kochała i szalała. Za Tobą, a jak! Uwielbiała i szanowała. Byłbyś mój, ale byłoby to najsłodsze ograniczenie w Twoim życiu <3 Ale ja też nie będę czekać wiecznie. Nie pozwól mi na siebie za dlugo czekać. Nie pozwól mi żebym przerażona samotnością poszła do innego. Kiedy mnie zobaczysz na ulicy to podejdź i zagadaj. Pomylisz się? Trudno, ja też Ciebie szukam, ciągle błądząc. Nie bój się że dostaniesz kosza od innej, ciesz się, bo to znaczy że nie zmarnuje Ci czasu, który możesz przeznaczyć mi. Szukam Cię i szukam... Pamiętaj że teraz jestem młoda i nie spieszy mi się, ale ja też nie chcę przegapić momentu na założenie rodziny, na posiadanie dzieci... Więc nie zwlekaj i zagadaj jak tylko mnie zobaczysz :*. Nie przejmuj się nawet jak nie jestem w stanie patrzeć Ci w oczy i spuszczam wzrok zakłopotana... Po prostu mnie onieśmielasz. Nie przejmuj się że tysiąc ludzi jest wokoło i zrobisz z siebie idiotę jak mnie z kimś pomylisz... Oni są tylko na chwilę, nie zapamiętają Cię; ja będę z Tobą ZAWSZE. Nie strać tej okazji czyli mnie!

Gość gość
fajna zona bedziesz

Gość gość
Jestem tutaj, tylko mi powiedz gdzie teraz jesteś...

Gość znam Cię wiesz
Autorko wiem kim jesteś. Chciałbym z Tobą porozmawiać.

Gość gość
Ch/uj cie to obchodzi piertolona lafiryndo gdzie jestem

Gość gość
znam Cię wiesz dziś ale Ty głupi jesteś...

Gość znam Cię wiesz
Wiem kim jesteś. Odwagi Ci brak na szczerą rozmowę.

Gość gość
Nie sądzę żebyś mnie znał :/. Ale kto wie? Świat jest taki mały ;)