Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość młodaaaa10m

podryw dentysty

Polecane posty

Gość młodaaaa10m

bardzo podoba mi sie facet ktory leczy mi ząbki...on chyba to wie...jest taki błyskotliwy i zabawny,czarujacy...ma takie zaczepne,dwuznczne zaczepki... ostatnio leczyłam tam ząb kanalowo...wiec lezał na mnie 2 godz:D nawet oparł sobie łokiec na moim biuascie ! iii czulam sie tak skrepowana jego bliskoscią... nie wiedzialam gdzie mam patrzec,a bałam sie zzeby nasze oczy sie spotkały w takiej bliskosci...serce mi bardzo szybko biło....i zapytał sie nagle "dlaczego pani na mnie nie patrzy"...a ja na to,palnełam zartem "bo nie chcę miec koszmarów w nocy"....hmmmm...\czy to nie był za mocny zart? nie obraził się?jak myslicie??? :D

Gość gość
dlatego nigdy nie chodzę to facetów dentystów :) wygląd kobiety z rozwartą szczeną nie jest zbyt piękny - bardzo to intymne i mało która chciałaby sie tak prezentować przed facetem. co innego ci.psko - facet ginekolog mi nie przeszkadza, bo całkiem ładny mam tam kwiatek :D

Gość gość
mnie akurat interesuje jak poderwać weterynarza, starego kawalera. Pies i kot mi zaczynają chorować, to byłby dobry biznes.Znam go od roku, nie wiem czy przypadkiem nie jest gejem:-(

Gość gośćśćć
stary kawaler to chyba najcięższa kategoria faceta. Taki to niby czegoś chce ale w sumie to sam nie wie czy chce. Myślę że tacy faceci są tak bardzo przyzwyczajeni do swojego życia że wolą tego nie zmieniać. A do faceta dentysty i do tego przystojnego w życiu bym nie poszła :D Raz tylko byłam u faceta ale to był starszy pan koło 60- tki

Gość mlodaaaa9
on sie usmiechnał....chyba go nie obraziłam??? jak go mam zagadac nastepnym razem??? to bylo takie dziwne jak dotykał nosem mojego nosa...mrrr... stary weterynarz...hmm..Mysle ze jak cale zycie zyl bez kobiety to on nie ma takich potrzeb,poza tym bogaci starzy kawalerowie nie polecą na kogos biednego.Pochwal go,podziekuj...zazartuj ze cos ciebie tez boli i szkoda ze nie leczy ludzi :D

Gość mlodaaaa9
co złego jest w tym ze mi sie podoba moj dentysta...? wiecie on nie jest taki....suchy,oschły i zdystansowany...\ale chyba tez rajcuje go ta bliskosc....kusi mnie...:) (bylam u 10 pan dentystek i zadna mnie nei dtoykała nosem w nos...i zadna nie kladła łokcia na moim biuscie,wycierał mi usta tak delikatnie husteczką...)... Podoba mi się i peszy mnie...cala drże jak tam jestem i czuje jego oddech...

Gość gość
o hoho, alem sie uśmiała. showtime dziffko

Gość gość
mi kiedys dentystka kładła po wiesniacku na piersiach (na chusteczkach) przyrządy dentyst. takze sie nie podniecaj

Gość gość
miałam na myśli starego kawalera w wieku 30+ to nie jest taki stary. Po co komu 60 latek, dziadka już mam :-)

Gość gośćśćć
gość dziś ale ja właśnie pisałam o facetach koło 40. Tacy faceci oczywiście nie są starzy ale mają już swoje przyzwyczajenia, poukładane życie które ciężko im nagle zmienić, dlatego jak chcesz takiego poderwać to musisz wykazać się dużą własną inicjatywą bo on na pewno będzie bierny

Gość ona3222l
hahaha,a mysllalam ze sie bierzesz za starego dziada 60+....no nienawałabym goscia 30+ starym kawalerem.... moze jest niesmialy,ambitny...moze ma czas tylko dla ziwerzątek.... napewno jak wraca do pustego domu to marzy o zonie.... jaki ma charakter? jest empatyczny dla ludzi?zadbany? zartuje?napewno zaden lekarz nie zwroci uwagi na kobiete z nizszym statusem....tego jestem pewna.,chyba ze jestes bardzo inteligentna,kuszaca i kobieca.Zaimponuj mu miloscią do zwierząt...wrazliwoscią,troską... Przyjdz pewnego razy do niego ,powiedz ze Filuś ma sraczkę od 5 dni,jestes przerazona bo chyba zezarł twoj szalik...i rzuc mu sie w ramiona zapłakana.I nam powiedz co rozbił :D

Gość gość
kładzenie przyrzadów na twojej klacie....to nie to samo co oparcie męskiego łokcia na piersiach pacjentki...Bo wiercił 2 miuty i wcale by sie nie zmęczył jakby miał łokiec w powietrzu...

Gość gość
2 min do dużo w takiej niewygodnej pozycji i wiekszosc opiera reke o cycki. przesadzasz