Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gal Anonimm

Wycisz emocje. Audrey

Polecane posty

Gość Gal Anonimm

Więcej nie będe Tutaj pisał. Doskonale czujesz, że tutaj jestem. Trochę czasu mnie tutaj nie było. To mój ostatni wpis. Udzielałaś się w moim temacie - weź sobie to do serca co tam pisałem o Tobie. Mogłabyś się odezwać do mnie poza Kafe - cokolwiek. Wiesz kim jestem doskonale. 🖐️

Gość gość
Nie, nie wiem. Zapomnij i odczep sie. Nie mam z toba kontaktu. To dobrze ze nie bd juz tu wchodzil... Przestan, tak po prostu...

Gość gość
Poza tym nigdy nie miales nawet cienia prawa....!!

Gość gość
autor oczekuje ze na anonimowym forum ktoś rozpozna jego posty :O piszcie do nieznajomych facetów, a potem oni to wykorzystają, wydrukują i będą napierd.zielac się z kumplami, oj glupie.

Gość gość
Zapomnij, że miała bym się do Ciebie odezwać pierwsza. Mam swoją dumę i godność. Nie należę, do pokroju kobiet jak sisi, która w każdym przez Ciebie zakładanym temacie wylewa moc uwielbienia. W Twoim wątku nie napiszę już ani słowa i mało mnie obchodzi co o mnie myślisz. Wiem co nas dzieli, a że jesteś kłamcą i manipulantem tego nie zaprzeczysz. Nie martw się o mnie i o moje zdrowie, swoje bezsenne noce zamień na odpoczynek nocny, daj swojemu ciału się zregenerować. Nie przejmuj się moim strojem, chodzę w tym w czym mi najwygodniej. A do serca przytulę kota, mam aż dwa. Żegnaj misiu.

Gość gośćS
Wypraszam sobie !Nie było mnie tutaj miesiąc nie mam czasu na anonimowe rozkminy i bzdury .Cały weekend nie wchodziłam na kafe!..bo byłam poza domem bez dostępu do internetu ,zrestą teraz już tak bedzie częsciej.Widzę że lubisz mnie obrażać.

Gość gość
Hej mała sisi ma tutaj skopiować wszystkie Twoje wpisy? Nie bądź zakłamaną katoliczką.

Gość gość
A w którym to temacie o mnie pisałeś?:]

Gość gośćS
To do goscia z 18.14.Autorze wybacz że tutaj zostawiłam swoj komentarz ale musiałam...zareagować,ta kobieta ma obsesje na moj temat i wszędzie mnie widzi.Nie było mnie na kafe długo,to niesprawiedliwe .Nie mam czasu siedziec tutajnon stop a teraz to juz nawet prawie wcale nie bede miec czasu,doszły mi nowe obowiązki..a tam nie ma neta.Jezeli mogę Ci jakoś doradzic...to takich wpisow jak Twoj jest multum na kafe autorzei nic z nich nie wynika,jezeli zalezy Ci na tej dziewczynie to musisz jej dac jasny i jednoznaczny przekaz.Takich tematow jest miliony . skąd bedzie wiedziała?może nie jest jasnowidzem.To taka moja skromna rada ,sorry że się wcinam w Twój temat.

Gość gość
boze jaki manipulator

Gość gośćS
18.24.Jaka zakłamana katoliczka?jakim prawem mnie obrażasz?coś masz do wiary katolickiej?To już nie pierwszy raz jak wmawiasz mi że tutaj jestem ..rzekomo wszędzie!.Weekend byłam na wyjezdzie..tak jak juz kiedyś byłam przez 3 dni 70 km od domu a ty wmawiałas mi że cos tutaj pisałam.To jest chore ,ty mas jakaś obsesję..idz się leczyć...poważnie ci radzę!

Gość gość
Wreszcie założyłaś o sobie wątek, więc pisz sobie tam i nie wpadaj ze swoimi rozważaniami gdzie popadnie. Możesz tam na nowo opisać swoją historię rodzinną i nieszczęśliwą miłość przeplatając wierszami. Nikt na Twoim wątku nie będzie Ci ubliżał.

Gość gość
Powiedz nam jaki to wątek/temat? :)

Gość gośćS
Tak?a który to mój wątek ..bo widzis sama nie wiem...jakaś podpowiedz?

Gość gość
Skarbie,żabko, motylku, tygrysku, słonko, aniołku, misiu itp.itd...podszywaczko...wielokropku...kropku...kotku...piesku...burku...bura suko....itd...

Gość gośćS
Pierwszy raz widzę ten temat na oczy!!Nie ja go założyłam i to nie ja wymyslam te lsywy poniżej .Zejdz ze mnie .Nawet nie wiem na pewno kim jest osoba ktora być moze zwraca sie w tamtym temacie do mnie..jak sugeruje tytuł.

Gość gość
Zejdę jak przestaniesz robić ze siebie pajaca.

Gość gość
Ja pajaca a w jaki sposób??temat pt."sisi:-)"nie jest mój..jak również okreslenia poniżej .Kobieto jesteś nienormalna i poważnie chora .Moze lepiej jak od razu ci napiszę że od pn.-pt.w godz od 5.00do 15.00 oraz w weekendy mnie nie ma bo pracuję..więc chora osóbko niechaj przynajmniej w tych godzinach nie męczą cie chore zwidy i omamy.Doprawdy nie wiem co ja mam w sobie i zachodzę w głowę..że tak się usilnie interesujesz moją osobą.Jeszcze troche a nominuję cię na miano stalkerki.

Gość gość
o ku.rwa, macie konkretnie nagrzane pod kopułą :D

Gość gośćS
20.15moje ..i nie ja mam z głową tylko ona...ona widzi mnie tutaj nawet w tych godzinach oraz w takie dni w których fizycznie jest niemożliwe żebym tutaj była!.Kiedyś wyjechałam na 3 dni pomóc komuś ..70 km stąd bez dostępu do netu a ta mi wmawiała na pewnym temacie że to ja tam pisałam.Pamiętam to doskonale.To jest chora osoba .

Gość gośćS
Kto to jest "misiu"???

Gość gość
może ktoś sie podszywa pod Ciebie po prostu i naśladuje styl pisania wiec mogło być wrażenie że to Ty. zaloguj sie na niebieski nick to unikniesz podszywów

Gość gość
Wez Paweł się lecz. Jutro bede u Ciebie w Niemczech, to pogadamy.

Gość gośćS
21.27koleżanko idz na swój temat.

Gość gość
Ja już miałam jeden profil na kafe ..taki z avatarem ale zapomniałam hasła bo dawno go nie używałam dlatego nie mam jak się zalogować.

Gość gość
S to mój temat koleżanko

Gość gość
na kafe możesz mieć wiele kont ;) wiec możęsz nowe założyć..

Gość gośćS
21.27no jakbyś nie zauważyła to autorem jest On a nie Ona.

Gość gość
Pisze do Pawła, autora tego tematu. Zrozum i wyjdź.