Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem zbyt inteligentna i jestem dziewicą, nigdy nie znajdę sobie chłopaka

Polecane posty

Gość gość

a takie puste laski które nie mają nic w głowie i dają każdemu nie mają problemu ze znalezieniem faceta, zwłaszcza dobrze usytuowanego.

Gość gość
ile masz lat??

Gość gość
Weź nie rób sobie jaj i nie przekształcaj mojego tematu.

Gość gość
23

Gość gość
No i dobrze, żaden inteligentny prawiczek też nie znalazłby dziewczyny.

Gość gość
To dobrze że jestes dziewicą szanujesz sie

Gość gość
ja też mam 23 lata i też jestem dziewicą, i myślę, że to jest wielki atut :)

Gość gość_chłopak
To, że jesteś inteligentna i jesteś dziewicą bardzo dobrze o tobie świadczy. Nie martw się :) Dobrze, że nie jesteś taką pustą, głupią laską. Wszystko w swoim czasie - cierpliwości :) Bądź sobą - to jest najważniejsze. Powodzenia :)

Chciałabyś mieć takiego faceta jak te puste laski, które dają każdemu? Myślisz, że oni je traktują poważnie? Faceci mają taką mentalność, że chętnie spotykają się z dziewczynami które są "chętne" ale do stałego związku chcą dziewczynę bez takiego doświadczenia. Dlatego masz dużo większą szansę na znalezienie prawdziwego faceta niż te laski które dają każdemu. One już swojej lotnej przeszłości nie wymażą, ale Ty swojej przyszłości nie trać wzorując się na "takich osobach".

Gość gość
zgadzam się, skromne dziewczyny mają znikome szanse na znalezienie faceta. Oni wybierają raczej te puszczalskie które mają większe wzięcie. Pamiętam jeszcze jak w szkole mieliśmy w klasie blacharę i wszyscy się do niejj ślinili

Gość gość
Serio tak myślisz ? Też mam 23 lata.i też nie uprawiałem seksu. Myślisz ,że będąc prawiczkiem będę uganiał się za puszczalską która mnie wyśmieje,zmiesza z błotem ? To masochizm. Problem polega na naszej nieśmiałości nawzajem się siebie boimy to przyczyna.

jestem prawiczkiem mam 26,5 roku i nie jestem nieśmiały czy brzydki, podobam się koleżanką, ja bym chciał zacząć po ślubie co w pewnym stopniu jest jakąś gwarancją wierności i nie stawiania wszystkiego na życie łóżkowe bo są sprawy ważniejsze np. dziecko. Jest bardzo ciężko znaleźć dziewczynę z podobnymi wartościami.

Gość gość
zamiast chłopaka zacznij pragnąć narzeczonego z poważnymi zamiarami.