Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ile przytylyscie w pierwszej ciazy

Polecane posty

Gość gość
20 kg - z mojej winy, obżerałam się :O po jakichś czterech miesiącach od porodu wcisnęłam się w swoje dżinsy, teraz córka ma dwa lata a mi nadal trochę brzuch odstaje :(

Gość gość
7kg, za malo. bylam na diecie (cukrzyca ciazowa) prawie nie jadlam chleba, ziemniakow, ryzu, makaronu, potraw z maki, oczywiscie zero slodyczy, bardzo ograniczone owoce. od diagnozy do rozwiazania chodzilam ciagle glodna. strasznie nie lubilam tego co moglam jesc, np. na widok miesa juz mialam odruch wymiotny. ciezko mi bylo zjesc porzadny posilek tak zebym sie najadla. dziecko zdrowe na szczescie. za to po 4 dniach po porodzie waga byla sprzed ciazy.

Gość gość
Przytyłam 8 kg, dziecko ważyło 4 kg. Wracając do domu ze szpitala waga była już sprzed ciąży :-) ale ja dlugo w ciąży wymiotowalam a pozniej nie miałam apetytu i się zmuszałam do jedzenia

Gość gość
W pierwszej z córka 8 kg - miałam ochotę tylko na zielone jabłka ,arbuza ,grapefruity ,kiszona kapusta i ogórki.Po porodzie autentycznie miałam " dziurę w brzuchu" i zero pozostałości:-).Druga ciąża z synem jadłam mięso ,kebaby ,frytki wszystko co tluste - przytyłam 20 kilo po porodzie został mi wielki brzuch i musiałam dalej nosić ciążowe spodnie :-( Schudnięcie zajęło mi około 2 lat...

Gość gość
Przed ciąża byłam chuda ale po sam tłuszcz ale to moja wina bo pszestałam palić więc jadłam za dwóch. Sam tłuszcz którego nabrałam to 24 kg ale już tego tłuszczu nie mam.

Gość gość
ja przytylam 8 kg , corka wazyla 3300

Gość gość
20 kg. do wagi sprzed ciąży prawie wróciłam po pół roku od porodu - niestety zostały mi nadprogramowe 2 kg, ale przed kolejną ciążą nie udało mi się ich zrzucić