Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Straciłam robotę przez niego

Polecane posty

Gość gość

Rozpuscil tak podłe plotki, ze nie miałam zadnych szans . On ma wysokie stanowisko, jest zastępcą kierownika, pracuje tam 4 lata, ja pracowalam 3 miesiące. Tego co mówił nie mogę sprostować, udowodnić ze było inaczej. Wszyscy wierza jemu(prawie wszyscy ) poza paroma milymi i nie tak podatnymi na wplywy osobami jak reszta.

ale co zwolnili Cię ? przecież nie trzeba się przejmować Jeżeli uwierzyli to znaczy że są mało inteligentni i dali się oszukac Nie trzeba się nimi przejmować

Gość gość
boze jaki manipulator

Gość gość
Przejmuje się bo mam zobowiązania finansowe, nie pociesza mnie fakt, ze towarzystwo jest glupie

Gość gość
Zastanawiam sie jak mozna byc tak podlym czlowiekiem, jak mozna wkladac energie w cos bezsensownego, jak tacy ludzie mogą sobie spojrzeć w twarz, chociaż - pewnie i są zakłamani w każdym calu i wszystko widzą inaczej , albo sa chorzy na głowę

Gość gość
Hmm.Dziwny temat .Ja też ostatnio przepracowałam 3 m.i zwolniłam sie po tym jak lider bez powodu mnie obraził jednym zdaniem - że mam sie pilnować bo wylecę z solidnym " kopem w (jak on to okreslił)w zadek.Nie rozumiem za co?Cos komuś zrobiłam czy jak?swoją pracę zawsze wykonuję solidnie.Zwolniłam się ponieważ moja koleżanka z linii zaczęła mi wmawiać że oskarżyłam kogoś ,(nazwijmy ją B.C)co jest totalną bzdurą bo wiele temu człowiekowi zawdzięczam i w życiu bym nie powiedziała nigdy że zle zajmował się moim dzieckiem.Ludzie potrafią być podli.s