Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość biczus3

Ciąża,tabletki,okres

Polecane posty

Gość biczus3

Witam,staramy sie z mezem o dzidzie z marnym skutkiem jak dotąd,bylam u ginekologa w tej sprawie poniewaz od bardzo dlugiego czasu mam nieregularne cykle przewaznie 43dniowe i lekarka przepisala mi tabletki antykoncepcyjne a uregulowanie cyklu i stosowac je stosowacnastepujacy sposob od 17dc mam brac tabletki a dokladnie po jednej przez 7dni potem ma wystapic miesiaczka i znowu od 17dc 7tabletek i tak w kulko... i tu jest moje pytanie...jezeli jakims cudem zaszlam w ciaze przed 17dc to czy po odstawieniu tabletek powinno wystapic krwawienie z odstawienia czy nie?bo zdania sa na ten temat podzielone a ja owszem dostalam krwawienie w 5dzien po odstawieniu tabletek ale bylo to dziwne krwawienie trwalo raptem poltorej dnia i wygladem przypominalo sluz jak kurze bialko zabarwione delikatnie krwia a później wszystko ustalo i koniec okresu dodam jeszcze ze w sumie to bym nawet nie musiala zakladac podpasek bo owy okres bylo widac tylko na papierze po zalatwianiu sie a na podpasce czysto.Bede wdzieczna za wasze opinie na ten temat bo juz glupieje od czytania o tym wszystkim na internecie.

Gość gość
Dzidzie, to ma mała dziewczynka w wózku, litości!

Gość biczus3
Widocznie jestem mala dziewczynka i chce miec w wózku dzidzie a nie dziecko a to jakich uzywam określeń jest moja osobista sprawa ktora nie byla zapytaniem w danym watku.pozdrawiam

Gość gość
Witaj ! Według mnie bardzo dziwnie postępuje z Tobą lekarz. Jeśli chcesz porozmawiać, zapraszam na stronę : www.netporadnia.pl