Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Petycja do moderacji

Polecane posty

Gość gość

Ze wzgledu na drastycznie niski poziom dyskusji i wszechobecnego chamstwa i wulgarnosci, mysle, ze pora dzialac, dopoki wciaz sa tutaj ludzie, ktorym zalezy na tym, by forum kwitlo. Jesli uwazasz, ze odtad na forum Kafeterii powinni pisac tylko zarejestrowani uzytkownicy, podpisz sie swoim niebieskim nickiem w komentarzu. PS pisze, z anonimowanego konta tylko dlatego, aby uniknac wyzwisk i grozb w moim kierunku, mam staly nick na kafe.

Piszesz z gościa dlatego, że jesteś kolejnym po smakoszu cymbałkiem żyjącym w internecie, który płacze gdy ktoś każe mu każe zeżreć kupę albo nazwie idiotą. :D

Gość gość
ty moon tak sie nie mądruj bo sam tu jesteś jednym z największych przegrywów twoj***ajeczki jaki to jesteś super i cudowny już nie raz zostały rozgryzione a potem spjertalałeś jak ten szczur bo nawet nie wiedziałeś co powiedzieć więc zamknij morde pajacu

Gość gość
a ty durniu nie byles w stanie przeczytac jednego postu na raz, zeby zauwazyc dlaczego pisze z goscia, piekny przyklad wtornego analfabetyzmu :O

Nigdy nic takiego nie pisałem, nikt też niczego nie rozgryzł bo nie ma czego smakoszu. Jeśli jest inaczej - proszę bardzo, przytocz jakiś przykład. Link, screen, albo wiesz gdzie powinieneś się udać ze swoimi urojeniami. :classic_cool:

Gość gość
chyba jakąś obsesyjke masz z tym smakoszem 🖐️

gość dziś Przestaję czytać wasze wypociny w momencie gdy mnie zaczynają nudzić, wprawiać w zażenowanie lub trafię na słowo "ciąża". Ciesz się, że zrobiłem wyjątek dla ciebie i rzuciłem okiem na resztę twoich wypocin. :D🖐️

gość dziś Nie mam żadnych obsesji, no może jedną małą. Napisałeś mi już kiedyś w napadzie szału, słowo w słowo to samo. Nie pamiętasz? :)

Gość gość
to niezly z ciebie musi byc idiota, skoro nie potrafisz utrzymac koncentracji podczas czytania kilkunastu linijek tekstu

Gość gość
nie potrafi sie skoncentować bo wypatruje oszkii po tematach :classic_cool:

Ja sie dolaczam,bo tak samo mam dosc tego tu bagna. Do Moon-moze Ty jestes przyzwyczajony,lub tak moze zwracali sie do Ciebie rodzice typu zryj goowno,lub nazywali idiota.Ja pochodze z normalnego domu i nie zycze sobie,zeby jakis niedorozwoj,bo inaczej tego nazwac nie mozna,obrazal ludzi.

Rodzice dali ci na imię rebelliause, wyglądasz jak śmierdzący pantofel jakiejś ździry i żyjesz przy ulicy kafeteria 1 w Warszawie? Dlatego wszystko co przeczytasz bierzesz do siebie czy też może dlatego, że zamieniłaś życie na internet?

Gość gość
Jedni widzą problem tam, gdzie dla mnie nie istnieje. Chamstwo i wulgaryzmy są wszędzie, to nie jest jedyne forum, nikt nikogo nie zmusza do wchodzenia i czytania tematów o d***e, kupie itp. Komu się nudzi i ma kasę, zawsze może pozwać o naruszenie dóbr osobistych konkretną osobę z forum, tylko nie wiadomo z jakim efektem

Jeśli z debilami nie prowadzisz rozmowy to z czym masz problem? :D Nie widzisz pewnej sprzeczności między twoimi wypowiedziami? W każdym razie, jeśli pójdziesz o krok dalej i już nawet spojrzeć na debili w stanie nie będziesz, to pamiętaj, że zbicie lustra przynosi pecha. :classic_cool: