Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taki kochas na zaboj

nieszczesliwa internetowa milosc

Polecane posty

Witam wszystkie panie i niektorych facetow :) . Ostatnio mialem przykra milosna przygode :( , ktora sprawila wiele zmian w moim zyciu. Mianowicie , w przeszlosci staralem sie o pewna dziewczyne , ktora okazalo sie poznala mnnie by sie dowartosciowac po utracie chlopaka , ktory sluzyl w wojsku. Dziewczyna na pracowala w zakladzie , wktorym uczeszczalemna praktyki , ja raczej skonczylem i wpadalem w odwiedziny . Myslalem ze przezyje cos romantycznego , wiem do niepodobne do facetow , lubie przygody . jakos sie ukladala znajomosc jednak okazalo sie , ze utrzymuje nadal z nim kontakt , wyslal jej prezent przeprosinowy i wszystko im sie ulozylo. Gdy sie zesloscilem postanowilem usunac fb , to jedna z rzeczy , ktore zrobilem by sie odciac od swiata . Dzieki przyjaciolce postawilem sie na nogi . Zalozylem nowego fb. Okazalo sie to byc niemozliwoscia , ale zaprosila mnie dziewczyna z miejscowosci obok . Rowniez wszystko sie piekne ukladalo do momentu , gdy dowiedzialem sie ze : 1. rotala sie z chlopakiem 2,zaprosila mnie podczas libacji alkoholowej z kolezankami 3.nie chciala sie umowic na spacer l mieszka tylko 3 km , dzwonila nawet ) 4.pisali mi jej koledzy 5.opowiadala bajeczki o tym jaka jest biedna tylko czesciowo bylo prawda 6.wystarczylo ze jej bogaty tatus sie wzbogacil i zaczela znow zakochiwac sie w facetach , ktorzy lubia zradzac dziewczyny 8.poza domem robila rzeczy , ktorych byscie sb niepodobne do norrmalnych rzeczy Chcialbym prosic was o porade , nie wiem czy to pech , czy porostu zakochuje sie w takich dziewczynach . Dbam o forme , staram sie elgancko ubierac . Jednak po ostatniej przygodzie stracilem to cos , juz nie jestem takim luznym kolesiem , zostalem okalmany i nadal pamietam , czuje sie winny , nie moge zapomniec byla piekna , od tego momentu nie moge przestac myslec zeby nawet zjesc , zalezy mi na dobrej formie . Za rady z gory dziekuje .

Gość gość
każdemu sie może zdarzyć takie zakochanie ale jeśli już sie to przytrafia któryś raz to pewnie podświadomie gustujesz w takich

Czy ja wiem wczesniej nie znalem , mam ciezko sytuacje w domu , rodzice uznaja , ze na dziewczyny z rodzin z wyzszej polki moge sobie pomarzyc , niedogaduje sie z nimi , poznaje takkie dziewczyny bo gdyby rodzice sie dowiedzieli gdy przyjaznie sie z dziewczynami z wioski pewnie by knuli ze nie mam szans i by sie dogadali zeby mnie splawic , poznawalem dziewczyny z miasta za czasow szkolnych bo uznalem ze rodzice by mnie kontrolowali , moj ojciec i brat np znali rodzine ostatniej znajomosci i wyszlo na to ze spiskowali za plecami, cos w stylu oni mi moga zrobi co zechca a ja mam siedziec cicho . Boje sie z, ze tak zostanie na zawsze :(

(by mnie "nie" kontrolowali ) przepraszam za blad

Gość gość
to sie nie bój :)