Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Problem z kuzynem

Polecane posty

Gość gość

Mam problem z moim 6 letnim kuzynem. Otórz moja ciocia dużo pracuje i często zostawia u mnie kuzyna jak idzie do pracy. Pewnego dnia musialem pójść do sklepu bo czegoś tam zabrakło. No cóż 6 latka samego nie zostawię więc go wziołem ze sobą. W pewnym momencie kuzynowi bardzo zachciało się siku. Zaproponowałem mu żebyśmy poszli do toalety sklepowej ale on powiedział że się boi. Myślałem co zrobić aż nagle mały zauważył pieluchy. bez zastanowienia kupiliśmy pieluchy rozmiar 6 wybiegliśmy ze sklepu i szybko go rzebrałem gdzieś w krzakach. Odrazu poczuł ulgę. dla tego że do domu się trochę szło więc zmieniłem pieluchę na nową na wszelki wypadek. na szczęście spacer do domu przebiegł bez problemowo. nastepnego dnia kuzyn znów do mnie przujechał. Po tym jak ciocia go zostawiła zapytał czy są gdzieś jeszcze pieluchy. Odpowiedziałem że są. chciał żebym mu założył nie zgodziłem się ale po godzinie męczenia mnie o to wkońcu się zgodziłem. od tamtej pory zawsze jak jest u mnie zakładam mu pampersy. Dodatkowo mu muwie żeby nikomu o tym nie mówił. jak pieluchy się skończą to chce żebyśmy poszli do sklepu po nowe bo jak nie to powie cioci. jeszcze pół biedy jak się posiusia jak zrobi kupe to trochę gożej. dodatkowo on wykożystuje to że ma nie mówić nikomu. Na przykład kiedyś do mnie podszedł że ma mokro. to go wziołem na łużko i sciągnołem pampersa odwracam się po nowego a ten robi kupke na łużko. powiedziałem że powiem cioci a ten powiedział że jak to zrobie to jej powie że mu zakładam pieluchy. a tego niechcę bo będzie przypał. proszę pomużcie nie wim co mam robić

Gość gość
lecz się debilu

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona