Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Miałem dziwny sen

Polecane posty

Gość gość

Kto się zna na snach?

Gość gość
ja! dawaj

Gość gość
Jaki?

Gość gość
Ok już opisuje, dajcie mi chwilę

Gość gość
Więc nie tak dawno, zauroczyłem się pewną kobietą, z wzajemnością, ale znajomość nie przetrwała z przyczyn niezależnych od nas. Śni mi się ona dosyć często raz dobrze raz źle (teraz miałem serie 3 snów z rzędu w ciągu 3 dni), ale dzisiejszy był najdziwniejszy. Mianowicie byłem w dawnej pracy, miejsce gdzie się poznaliśmy. Jakby nie chciałem jej spotkać choć wiedziałem że tam jest, w końcu przyszła do mnie, po jakichś schodach, moja siostra młodsza ją do mnie zawołała.. Zapytała mnie czy podoba mi się to co zrobiła (w pracy) powiedziałem, że tak, kazała mi za sobą pójść, zaczęliśmy schodzić po tych schodach w dół mijając dwie koleżanki, które nie wiedziały że coś nas łączy, ale w tym śnie się domyśliły i były zdziwione. Idziemy po tych schodach ja zakłopotany i niepewny źle się czułem, nagle ona odwraca głowę i do mnie mówi 'przepraszam Cię za moją tętnice' (wtf? :D) wiem głupie, ale tak powiedziała, po tym podwinela krótki rękawek u bluzki (chyba lewa ręka) i na ramieniu miała jakby siniaka i wystającą żyłę, jakby to było zbite. Nie wiem o co chodzi, czy zachorowała albo coś, może ktoś mi to wyjaśni?

Gość gość
Aha i zapomniałem dodać że się uśmiechala cały czas do mnie w tym śnie.

Gość gość
Faktycznie dziwny sen ale najczęściej w tych dziwnych snach coś jest na rzeczy

Gość gość
Tez myślę że coś jest bo jakoś inni mi się nie śnią a ona ciągle i to tak dziwnie.. Może ktoś odpowie.

Gość gość
jakies wampiryczne motywy? może ktoś z kogoś wysysa energię? a ja też miałam 3 tyg. temu specyficzny sen z facetem, który mi sie podoba otóz przechodzilam kolo niego, ale on byl odwrocony plecami, nie widzial mnie, rozmawial przez telefon i slodziutkim glosem do sluchawki: :kochanie ile ci kupic kilogramow jabłuszek"? ciekawe co to moze znaczyc.

Gość gość
Może masz dobra intuicję A śni Ci się dlatego, ze podoba Ci się, wzbudziła zainteresowanie

Gość gość
Ale od kilku miesięcy się nie kontaktowaliśmy.

Gość gość
u mnie to samo, sny z nim miewam b.rzadko, ten byl akurat po tym jak zobaczylam jego sobowtora :) a może laska sobie żyly wypruwa czy jak to sie mowi

Gość gość
Może wypruwa.. ale co ja msm z tym wspólnego?

Gość gość
a nie wiem. czesto sie ludziom snia jacys dawni znajomi, z podstawowki itd. wiec nie przywiazywalabym do tego takiej wagi. pewnie pomyslales w tym dniu o niej= potem czesto przenosi sie to na sen

Gość gość
Widzieć wystające z ciała żyły - jesteś na kogoś lub na coś zły. Schody - motywacja do działania aby osiągnąć cel. Oznaczają też twoją podświadomość. Szukasz z nią połączenia nawet nieświadomie. Zastanów się nad tym. Będziesz gościem oczekiwanym i miłe przywitanym. Odnieś to teraz do swojego życia.

Gość gość
Ja z 1:42, ładnie się uśmiechała?

Gość gość
Jeśli tak to jest to oznaka zapowiadającej się miłości. Ładnie historia się ułożyła :)

Gość gość
1:44 Ładnie, szczerze i uroczo. A skąd ta interpretacje wytrzasnęłaś? ;)

Gość gość
Interesuje się tym tematem od wielu lat i mam spore doświadczenie ;)

Gość gość
02:00 A wiedza oparta na sennikach internetowych? Sory że dopytuje ale im nie ufam.

Gość gość
Jest taki sennik na ezoforum... sprawdza się wszystko ..