Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy znacie kogos kto uzywał lub uzywa olej kokosowy do twarzy????

Polecane posty

Gość gość

czy faktyczie do twarzy sie nie nadaje i zapycha pory oraz tworza sie zaskorniki?

Gość gość
chyba powoli przechodzi ten szał na stosowanie oleju kokosowego-nie tylko do twarzy, ale ciała,rąk,włosów...i bardzo dobrze bo nie wiem skąd wzięło się przekonanie że jest taki mega dobry do twarzy np

Gość gość
jestem kosmetyczką i ma wiedzę na ten temat -ostrzegam przed stosowaniem oleju kokosowego na cere. faktycznie sie nie nadaje bo jest komogenny i zapycha niemilosiernie.niszczy wręcz cere.

Gość gość
kosmetyczko!to jest kwestia rodzaju cery a nie olejo pani znawczyni,uzywam oleju na twarz,wlosy,cialo i mam piekna cere:)ktos,kto ma cere tlusta i jeszcze polozy olej no to normalne,ze pozapycha pory

Gość gość
znam kobietę która z oszczędności używa oleju kokosowego-kupuje taki duży słój i starcza jej nawet na rok czasu-ale cerę ma fatalną:-O

Gość gość
Ja uzywam oleju na twarz, cialo, wlosy. Nie kupuje odzywek, balsamow itd. Cere mam ladna, wlosy tez, skore bez jakichkolwiek wypryskow, wysypek na ciele, nic. Ale olej tez trzeba umiec uzywac- trzeba bardzo dobrze oczyscic skore przed i dopiero nalozyc.

Gość gość
olej kokosowy WYSUSZA CERE.ODRADZAM

Gość gość
Witaj autorko. Troche tak chyba niefajnie uzywac olej bo to jednak tluste i gdy nie bedzie przypuszczał powietrza to skora odpowie zaskornikami :) jest bardzo modny ale jednak nie do buzi . Buzie nawilzac lekkimi kremami :) pozdr

Gość gość
olej absolutnie nie do twarzy. zapcha was.nie wolno tlustego oleju na twarz klasc.

Oleju kokosowego trzeba używac umiejętnie :). Dla tłustej cery jest idealny do demakijażu ale juz jako krem na całą noc niekoniecznie. Ja stosuję go do włosów, na paznokcie i właśnie do demakijażu ( mam cerę mieszaną).Działa doskonale! Poza tym świetnie nadaje się do płukania ust gdy ktoś chce je uchronić przed przebarwieniami bo jakby natłuszcza szkliwo i wszystkie "gluty" z jedzenia się tak nie osadzają :)

Gość gość
Każdy olej wysusza trawi. Czemu tego nie wiecie, zapycha, podraznia. Po silku zrobily mi sie straszne wlosy i dobry fryzjer do ktorego trafilam powiedzial zebym go nie używała

Gość gość
NIE NA CERE ALE NA CIALO FAJNY

Gość gość
nie uzywajcie bron boże na twarz bo syfy sie robią.

Gość gość
OLEJ KOKOSOWY JEST DO DOOPY A NIE DO TWARZY

Gość gość
nauczcie się ssać olej kokosowy to będziecie miały zdrową cerę,włosy, ciało.

Gość gość
DO CERY TLUSTEJ MASAKRA. SYFY BEDA SIE MNOZYC

Gość gość
nie

Gość weronikapx
ja używam do demakijażu, pięknie wszystko zmywa i czasem potem jeszcze nakładam na całą buzię jak mam przesuszoną i podrażnioną :) ale uważaj co i gdzie kupujesz bo nie każdy jest dobrej jakości. ja zawsze zamawiam na www.topdrogeria.pl bo mają tam olej kokosowy dobrej jakości i jeszcze się nie zawiodłam :)

Gość gość
nie znam, wedlug mnie jest za ciezki