Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

anulka2888

Jasna kreseczka

Polecane posty

Planowanie dzis/jutro mam dostac @. Staramy sie z nazeczonym o dzidzie. Dzis rano robilam test (ale z 2 moczu) no i wyszla jedna duza kreska a druga sie nie pojawila wiec wywalilam test. Po kilku minutach cos mnie tknelo i go wyjelam. No i patrze a tam druga taka jasniutka kreseczka. No i sama nie wiem czy to moje urojenie czy jak. Warto robic dzis drugi test?

Gość gość
Ja mialam raz jedna bardzo jaśniuteńką ale taka naprawde ledwo widoczna w ciąż nie bylam.dwa miesiące pozniej mialam upragniona druga kreskę.moze zrob test lepiej jutro.chociaz wg mnie jesli jest ciaza to pora dnia nie ma znaczenia.ja wybieram zawsze testy o czułości 10

No to bylby "złoty strzał" jak to moj partner mowi. Pierwszy miesiac starania, o ile mozna to tak nazwac bo duzo pracowalam i nie pilnowalam dokladnie tych dni plodnych. Mam juz syna 4latka i cos mi sie wydaje ze tamtym razem tez byla slaba kreseczka. No ale za kazdym razem jest inaczej.

Gość gość
ja miałam bardzo jasną kreskę i jestem w ciąży. Zrób drugi test, a najlepiej badanie beta hcg z krwi.

Gość gość
Tez byłam w ciąży w takiej sytuacji

no i normalnie zglupialam. wczoraj robilam test z 2 moczu i byla jasniutka kreseczka, drugi wieczorem i tez jasniutka. A dzis robilam strumieniowy z samego rana i nic nie ma. A @ jak nie bylo tak nie ma. Hmm chyba poczekam kilka dni zeby sie nie nakrecac.

Gość gośćagnes
anulka i jak u ciebie z ta ciaza:)