Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

tesciowa wysmiewa sie z faktu ze moj maz zaczal chodzić do kościola

Polecane posty

Gość gość

naśmiewa sie "no, ty teraz taki smiertelnie powazny starszy pan se zrobiles, do kosciola na litanie tylko" - denerwuje mnie to. tesciowa nigdy nie chodzi do kosciola chyba ze na pogrzeb, wesele czy chrzest wnuka a tak to nigdy. Rozwiedziona i bardzo zakochana w sobie i dzieciach swoich i nie moze przebolec ze jej syn nie przejał jej antyklerykalnych sklonnosci

Gość gość
W imię Allaha! Powiedz teściowej :D

Gość gość
co jest smieszneg w tym że ktoś lubi sobie pójść do kościoła się pomodlić? dla niej to smieszne a dla mnie wkurzajace tak sie nabijac. ona za to wcale nie chodzi bo sama siebie ma za boga i jej to wystarczy

Gość gość
A w czym jej to przeszkadza? Niech każdy wierzy w co chce, niech robi z swoją wiarą, co chce. Ja też do niedawna nie chodziłam, ale od jakiegoś czasu czuję potrzebę uczestniczenia w mszy i nikomu nic do tego. Ja nikogo nie zmuszam i obrażanie/naśmiewanie się z kogoś z takiego powodu, pokazuje niski poziom.

Gość gość
to trzeba jej powiedzieć że właśnie idziecie sie za nią pomodlić

Gość gość
Jesli jej syn urządza pokazowki - czytaj na mszę polezie, w piersi sie pouderza a w zyciu zachowuje sie jakby o 10 przykazaniach nie slyszal to sie slusznie smieje. pelno takich katolikow-hipokrytow. Widac to na forum. Jako wierzaca chyba powinnas tesciowa statac sie zrozumiem i delikatnie z nia rozmawiac zamias tylek obgadywac na forum? Czy tu juz Wasza religia nie dziala?

Gość gość
nawrocil sie, czy tylko chodzi z toba dla swietego spokoju?

Gość gość
Ja też bym się wyśmiewała gdyby ktoś, kto do tej pory nie chodził do kościoła nagle po ślubie zaczął być świętszy od papieża :O Nie cierpię takich hipokrytów.

Gość gość
14 25 to prawda moj mąż kiedys nie chodził ale od kiedy byl moim narzeczonym a potem męzem to chodzi ze mną co niediela i na wszystkie nabozenstwa, gorzkie zale, litanie, na wszystko. a co w tym złego? czy to ne znaczy ze nie mogl sie nawrocic?

Gość gość
bo to smieszne jak dorosły człowiek głupieje i zaczyna wierzyć w bajki

Gość gość
pewnie chodzi, bo sie boi, ze bedzisz mu głowe suszyc. To jest dosc powszechne. Nie dziw,ze tesciowa sie podsmiewa

Gość gość
nieprawda,jakby nie chcial to by nie chodzil. jesli wiara jest dla was bajk ą to mozna wam wspolczuc tylko

Gość gość
Autorko a ty szanujesz swojego męża za to że tak zmienia poglądy? taka chorągiewka na wietrze? Żonka wierząca to on nagle też? Pffff....

Gość gość
A dla Ciebie czym jest ta wiara jak nie bajka? W kosciele Cie obgadywac MATKE swojego meza ucza? Co Ci do tego, ze jest rozkochana w dzieciach? Wielka katoliczka :D

Gość gość
ona nie obgaduje tylko żali sie że ktos wyśmiewa sie z jej wiary...albo z nawrócenia czyjegoś :////

Gość gość
A tesciowa sie nie wysmiewa tylko zali, ze syn sie nawrocil i placi czarnej stonce. Taka logika

Gość gość
nie wiedziałam że na kafe jest az tyle antyklerykalistek, myslałam że tutaj bardziej takie Polki-katoliczki. zdziw.

Gość gość
a ja się cieszę że tu ktoś zaczyna pisać o wierze bo do tej pory tu głownie siedziały antykatoliczki i abortofanki

Gość gość
w spoleczenstwie duzo jest trzezwo myslacych ludzi. 90% moich znajomych to agnostycy (obu wersji) czy ateisci. Czesc osob wierzy w sile, ale nie utozsamia tego z placeniem haraczu na swiatynie itd. Tylko te osoby nie krzyczą na ulicach czy forach :P dlatego przy tematach aborcyjnych w wiekszosci katolickie krzykaczki widac.

Gość gość
jakoś dziwnie ci trzeźwo myślący niby ludzie na łożu śmierci proszą o księdza i spowiedź. patrz wielki komunista Jaruzelski albo Kiszczak.

Gość gość
Pracujesz w hospicjum? Na oiomie? Skad te wymysly? Z dupki? Bo 2 osoby to wobec milionow maly %, A porownywac normalnych ludzi do kiszczaka to gratulacje tak w ogole. Swieckie pogrzeby to norma. Tak samo brak poslugi ksiedza, brak chrztow niemowlat itd

Gość gość
a co by bylo, gdyby maz nie chodził do koscioła?Pogodziłabys sie?

Gość gość
gość dziś bo to smieszne jak dorosły człowiek głupieje i zaczyna wierzyć w bajki x haha oplułam mojego nowiutkiego laptopa właśnie ze śmiechu :D

Gość gość
gosć 16:36, hahahah ja też, dobrze to ktoś ujął ;)