Muszelkaaa 0 Napisano Marzec 14, 2016 Witam. Moim problemem jest brak okresu już od 10 dni. 05.02.2016 r wzięłam pierwszą tab. RIGEVIDONU ponieważ mam torbielą na prawy jajniku o wielkości 7cm z pierwszym dniem okresu ale po trzeciej tabletce źle się czułam, zawroty głowy wiec przestalam je brać, a okres trwał 9 dni co mnie tez zdziwiło!! 05.03.2016 r powinnam dostać okres i NIE MA ani plamień ani kropli krwi. Robiłam już jeden test i była jedna kreska. Wariuje już bo nadal okresu nie ma.. Proszę o jakąkolwiek odp :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 14, 2016 za wczesnie odstawilas , chociaz miesiac bylo brac , a jak zle sie po nich czulas to bylo do gina isc zeby zmienil na inne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Muszelkaaa 0 Napisano Marzec 14, 2016 Już po problemie, okres się pojawił. Jestem trochę panikarą ale cieszę się ze wszystko wróciło do normy.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach