Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Automark Marki Serwis samochodowy OPINIE

Polecane posty

Gość gość

Witam Czy ktoś zna ten warsztat samochodowy? Jakie macie opinie? Warto?

Gość gość
Warto. Co jak co, ale na motoryzacji, to tutaj panowie sie znają i nigdy nie odsyłają do inncyh "fachowców". Pozdrawiam!

Gość gość
korzystamy z tego serwisu od lat i nigdy nas nie zawiedli terminowo i w dobrej cenie polecam!

Gość zuzka991
Ja ostatnio szukałam serwisu samochodowego dla mojej skody. Trafiłam na http://www.autoremo.pl/ i chyba ją tam zaprowadzę. Serwis ma świetnych pracowników i oryginalne części do róznych aut.

Gość gość
ja już korzystałam z różnych serwisów samochodowych, ale największe wrażenie i największe zaufanie wzbudził we mnie warsztat Automark dawno nie spotkałam się z tak miłą obsługą

Gość gość
bo w Automark patrzą na to, by klient był zadowolony, a nie na to by jak najwięcej kasy od niego wyciągnąć i to się ceni

Gość gość
ile kosztuje u nich rozrząd? i czy sami załatwiają części? czy należy samemu ?

Gość gość
Nigdy nie korzystałem, ale jeśli polecił Ci go znajomy to nie widze przeciwskazań. Ja skorzystałem z takiej porady i już od roku mam zaufanego mechanika, u którego cały czas reperuje swoje stare autko - warsztat mieści się w Tychach - www.pmix.pl

Gość gość
jedź do Automark i się dowiedz :) do każdego klienta podchodzą indywidualnie i wszystko zależne jaki masz samochód części załatwiają na własną rękę, ale możesz też sam załatwić :)

Gość gość
no powiem, że jestem mile zaskoczony! Automark, to serwis godny zaufania ze względu na odpowiedzialnych i rzetelnych mechaników

Gość gość
faktycznie! mechaników mają najlepszych w mieście

Gość gość
takich fachowców, to ze świeczką szukać! jestem pod wrażeniem!!! oddałem im samochód do poprawek lakierniczych, wszystko zostało pięknie zrobione, od podstaw, tak jak się należy zapłaciłem 600 zł

Gość gość
bo w Automark nie oszukują klientów, nie wysyłają do innych fachowców, tylko podejmują się każdych napraw, podoba mi się takie podejście i sam naprawiam samochód wyłącznie tutaj moje Audi A3 jest raczej autem bezawaryjnym, ale każde bieżące naprawy i wymiany tylko tutaj

Mam dobre wspomnienia kiedy byłem niedawno w bardzo dobrym serwisie co polecam serwis samochodowy ford Wikar gdzie usługi sa bardzo szybko robione i profesjonalnie co warto tutaj przyjechać -najkorzystniejszy serwis za super cene.

Gość gość
miałem problem z falowaniem obrotów bardzo mnie to niepokoiło, dlatego zwrócilem się o pomoc do Automark, gdzie diagnoza postawiona została na przepustnicę wyczyścili i dziś jest wszystko ok wielkie dzięki

Gość gość
przyjeżdżam tu zawsze kiedy jest taka potrzeba cenię kiedy ktoś rozumie moje potrzeby i chce mi pomóc jestem zadowolony z usług serwis zna problemy w samochodach, pracują tu osoby kompetentne, którym można zaufać zawsze wiem za co płacę i dlaczego, potrafią na spokojnie wyjaśnić co zostało naprawione!

Gość gość
bez przesady ;) desperatem nie jestem i jak się w Automarku zawsze okazuje - każdy samochód da się naprawić tylko trzeba chcieć a mechanicy w Automark nie tylko chcą , ale również potrafią choć mnie też wielokrotnie wydawało się, że samochód nadaje się wyłącznie na złom, a oni mnie zawsze od tego odpychali mówiąc, że są gorsze przypadki ;) mam astrę z 1996 roku, więc wiem co mówię ;)

Gość gość
no to fakt,oni lubią wyzwania i podejmują się nich podoba mi się ich indywidualne podejście do klienta to,że nie naprawiają niczego dodatkowego bez porozumienia z klientem mają przyzwoite ceny do napraw wykorzystują najlepszej jakości części jestem zadowolony

Gość Jarek W
ja tam wolę serwis Euromaster

Warsztat musi zaistnieć w otoczeniu, inaczej nie wiadomo nic o nim i boimy się do niego iść. Nie uważacie? Tak naprawdę wszystko zależy od sposobu prowadzenia firmy. Na ryku jest wiele programów to ułatwiających, więc chyba warto o to zadbać. Ostatnio w oczy rzucił mi się system CRM, wygląda naprawdę ciekawie. Tani, wiele możliwości, nastawiony na potrzeby klienta. WWW.kamflex.pl/blog/47.program-do-warsztatu-samochodowego POLECAM!