Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy jakas leczyla sie hormonami na tradzik

Polecane posty

Gość gość

ja zaczelam brac hormony na swoj paskudny tradzik, dodam tylko ze mam 30 lat, widze znaczna poprawe, pomimo tego ze biore tabletki dopiero dwa tygodnie, czy ktoras mmiala podobnie? i czy padly wam zaskorniki i wagry w strefie t? bylabym przeszcesliwa gdyby poznikaly

Gość gość
up

Gość sadowska
ja bym sę nigdy nie zdecydowała na branie hormonów bo po prostu nie podoba mi się ta forma leczenia. a z trądzikiem uporałam się biorąc tabletki iqface, zaskórniki też się mocno ograniczyły no ale tutaj wiadomo, raczej regularne peelingi czy wizyty u kosmetyczki pomogą bardziej.

Gość Elka95
Poczytaj o metodach na: suplementyna.pl

Gość Elka95
Poczytaj o metodach na: suplementyna.pl

Gość luziza
leczyłam się hormonami i pomogło mi to bardzo ale jak odstawiłam to się załamałam jak zobaczyłam co zaczyna się dziać z moją cerą. i podobnie jak koleżanka wyżej polecam iqface bardzo bardzo bo pomogły mi wrócić do mojego stanu cery jaki osiągnęłam po wyleczeniu trądziku i co najważniejsze, jak przestałam je brać po 3 miesiącach kuracji to nie miałam nawrotu pryszczy ani nic takiego :P

Gość gość
U mnie własnie przeciwnie było, jak zaczęłam terapię hormonalną to zamiast skóra wyładnieć to bardzo pryszczata się zrobiła, przetłuszczona, miejscami przesuszona i musiałam odstawić terapie ponieważ skutek był przeciwny od zamierzonego. I niestety wylądowałam potem u wielu lekarzy by usunąć defekty na skórze i musiałam przebyć leczenie trądziku (http://www.beauty.com.pl/)bo taki był skutek :)

Gość gość
Ja biore bo nic nie dzialalo.pomaga bardzo ale przerwy robie co jakies10mcy i wtedy wraca troche. Jak mowie u mnie to ostatecznosc bo od10lat sie leczylam i tylko to pomoglo

Gość gość
Nie! Nie badz glupia zadnych hormonow!!! Najlepiej na.latwizne isc i slepo wierzyc w.to co ci konowal powie. Dieta dieta i tylko dieta!! 4 msce dieta o.niskim indeksie glikemicznym poczytaj o tym wyleczylam naprawde paskudny tradzik minely 4 lata jem wszytsko tradzik nie wrocil juz. Poczytaj na forach o metodach maturalnych slyszalam ze wiele osob wyleczylo sie smarujac twarz olejkiem rycynowym albo oliwa z oliwe. Masz Kailas bodajze ponoc.tez przynosi dobre efekty. Poczytaj sobie i nie daj sobie wcisnac hormonow.antybiotykow zniszczysz sobie tylko organizm.

Gość gość
Ja nigdy nie mialam problemów z cerą ale trzy moje kolezanki ktore miały duzo pryszczy i w ogóle dramat na twarzy ... Nie leczyly tego w ogole i jak zaczely brac tabletki antykoncepcyjne to cera zmienila im sie całkowicie, teraz wygladaja jakby nigdy ani jednego pryszcza nie mialy w kiedys wygladaly naprawdę paskudnie, a po tabletkach po miesiącu jak ręka odjął także coś jest na rzeczy

Gość gość
Jezeli juz tak bardzo chcesz leczyc sie hormonami co stanowczo.odradzam to poszukaj dobrego endokrynolga i zrob wszystkie badania hormonow i na tej podstawie niech ci przepisze tabletki. Kazde dzialaja w inny sposob i bez sensu jest przyjmowac tabletki w ciemno. Dla lekarzy nie ma takich problemow bo dla nich jeden lek jest uniwersalnym srodkiem na wszystko. Ciemnogrod totalny.

Gość karemelia
ja tak jak dziewczyny wyżej z hormonami mam raczej złe doświadczenia... pomogły ale chwilowo. chciałam zajść w ciążę więc musiałam odstawić tabletki anty no i zaczęła się jakaś masakra.. w życiu nie miałam tylu syfów. no i pomogły mi dopiero IQFACE właśnie tak jak wam no i powoli wszystko wraca do normy.. a na dzieciaczka jeszcze chyba trochę będzie mi dane poczekać bo mój organizm totalnie się rozregulował po odstawieniu tabletek :(

Gość gość
Idz do endokrynologa, zrob badania. Ja mialam zle wyniki i tylko hormony pomogly by to poukladac.

Gość blondyniasta
Osobiście bałabym się brac hormony na trądzik, bo to moim zdaniem zbyt duża ingerencja w organizm.Wybrałam coś co ma naturalne składniki i nie działa jak żaden antybiotyk czy hormony. W sumie to mama mi kupiła tabletki iqface, bo na hormony nie chciałam się zgodzic.

Gość gośćKlaryska
Ja zastosowałam iqface dopiero miesiąc temu i jak na razie jestem zadowolona z efektu jaki uzyskałam.