Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ząbki

Polecane posty

Gość gość

Czy waszym maluchom wychodziły dwa ząbki na raz? Jak to znosily ? U nas widać już i czuć ale jest straszny placz i nie chęć jedzenia . Ile u was to trwało?

Gość gość
Przez miesiac moje dziecko budzilo sie w nocy doslownie co 20 minut,pewnego dnia okazalo soe ze wyszla jej dolna jedynka,po doslownie dwoch dniach mala zaczela plakac, ciagnac sie za uszko i okazalo sie ze wyszla jej druga dolna jedynka wiec domyslam sie ze wychodzily jej dwa na raz. Druga jedynka byla chyba bardziej bolesna.

Gość gość
Niestety tak i czasami gdy żel nie pomagał dawałam przeciwbólowe, wychodziły choćby trzy zęby w ciągu tygodnia... Masakra. na razie jest stop ale znów była temperatura to pewnie znów zęby...

Gość gość
Mojemu 2 tyg. temu wyszły dolne jedynki w odstępie 2 czy 3 dni. Tylko w te noce przebijania się ząbków na zewnątrz maluch obudził się raz w nocy i musiał possać pierś (już od ponad miesiąca przesypiał noce). W ciągu dnia i pozostałe noce nic się nie działo. Je i śpi normalnie. Nie ma temperatury. Mam w pogotowiu żel i syrop, ale na razie nie potrzeba. Oby reszta wyszła tak łagodnie.

Gość gość
Syn tak mial ze zęby wychodzily po dwa na raz. Krzyki w nocy, nie jedzenie a najgorsza 40 stopniowa gorączka.