Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Życie bez przyszłości

Polecane posty

Gość gość
Nie mam żadnej motywacji do życia, każdy dzień jest taki sam. Kiedyś cieszyłam się życiem, byłam wesoła a teraz czarna dziura po prostu. Chciałabym mieć taki humor jak kiedyś, śmiać się ale nie potrafię. Ciągle chce mi się płakać, jestem smutna i bardzo nerwowa. Nie wiem co będzie dalej ale tak podle jak ostatnio to chyba nigdy się nie czułam. Kiedyś jak sobie wypiła to czułam się lepiej, teraz nawet już alkohol przestał mi pomagać. Nie wiem czym mam sobie poprawić humor, chyba już nic nie jest w stanie :(

Gość gość
up

Gość gość
Mam 50 lat Bez faceta Bez mieszkania (wynajem) Najniższa krajowa Dziecko depresja Przebyty rak i wroci nie wroci Poczatki własnej depresji Mysli ze chce umrzec

Gość gość
36 lat panna z dzieckiem wyzsze ale historia sztuki, ostatnie dwa lata w szpitalu na onkologi,lysa, slaba, z ogromnymi dlugami,na wynajmie,bez pracy i szans/sil na nia. Zero przyjaciol (noo pies ) rodzina patologiczna od ktorej ucieklam ale ....Brak przerzutow - mam PRZYSZLOSC, jestem szczesliwa

Gość gość
23:30 :):)

Gość gość
Jejku dziewczyny tak narzekacie to zróbcie cos z tym! Jeszcze pare lat temu miałam taka sytuacje jak Wy! Ale wzięłam się w garść i wyjechałam na dwa lata za granice, wróciłam i zrobiłam dzienne studia, dostawalam stypendium, troche dorabiałam, uczestniczylam w licznych kursach i konkursach, dzis mam tytuł magistra inżyniera , dostałam sluzbowe mieszkanie, które z każdym rokiem pracy maleje o 3% ceny za jakie będę je mogła kupić, po jednej stronie mieszkam ja a po drugiej stronie rodzice, a prace mam taka , ze podobno trzeba mieć mega plecy, żeby ja dostać a ja ich nie miałam i dostałam prace ;) a wcześniej jak bylo? Nie mogłam znalezc pracy, ojciec alkoholik, który znęcał się nad nami psychicznie, mama miała nerwice, ciągle bieda i syf w domu, dostawaliśmy jedzenie z mopsu..i ciągły wstyd przez ojca alkoholika przed znajomymi a ja uciekalam z domu i próbowałam nawet popełnić samobójstwo..a dzis?ojciec nie pije od dwóch lat, mama wyleczyła nerwice, tata dostal pracę, mama rentę..a ja cieszę się z życia gdyż spełniam się w pracy, no nie mam faceta ale póki co nie jest mi do szczęścia potrzebny ;) także widzicie na moim przykładzie, ze się da! Troche samozaparcia i wiary w siebie a tez kiedyś miałam przekichane dzieciństwo i życie...

Gość gość
zaciążyłam z kolegą męża . nie widzę sensu!co ja mam zrobić?

Gość gość
bierz ich obu i żyjcie w związku poliamorycznym, problem rozwiązany

Gość gość
ja nie mam przyszlosc mieszkam z matka psychicznie chorą sama mam 35 lat nigdy nie wyjde za maz i nie bede miala dzieci, musze pilnowac matki, jak ona umrze za jakies 20. 30 lat to chyba się rzuce do grobu, bo bede stara, samotna i pewne sama odziedzicze chorobe psychiczna

Gość gość
Popatrz cwaniak jak przestaniesz być potrzebny dla pracodawcy to inaczej będziesz pisał.

Gość gość
a na sąsiednim topiku debil pisze jak dobrze żyjemy, jaki dobrobyt itd... to ten debil, który wkleja to samo co kilka dni...

Gość gość
Tak... to ten idiota ktory pisze, że Polska jest najbogatszym krajem świata.... To psychol...

Gość gość
dla Maryi jesteś bardzo wiele warta , a jej miłość ma dla ciebie bardzo dużo darów nie tylko duchowych ale i szczęścia również tu na ziemi . Wystarczy tobie tych darów na wiele dni i lata. Ona pomoże tobie spotkać szczęście w drugim człowieku. Wystarczy że powiesz jej - tak.

Gość gość
zupełnie za darmo przeczytaj historię węgierskiej mistyczki Elżbiety Szanty dostępnej w internecie pod hasłem : Płomień Miłości. Tam Maryja pisze o miłości o wiele więcej niż ja potrafię przekazać . Ten poprzedni apel o datki i przelewy nie pochodzi ode mnie.

Gość gość
no ale mieszkanie masz, bo z tego co piszesz wynika, że mieszkasz ze swoim chłopakiem, więc co narzekasz głupia szmato???? skoro macie gdzie razem mieszkac i stac was na to to nie jest tak źle

Gość gyhrhr
Skuteczna reklama Lublin jest najlepszym sposobem na poprawienie pozycji firmy i zdobycie większej ilości odbiorów. Przy jej pomocy można zwiększyć swoje zyski i odnieść sukces. https://reklama-lublin.pl/