Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy moge byc w ciazy? prosze o porady

Polecane posty

Gość gość

witam biorę tabletki vibin mini od miesiąca od ok 2-3 tyg występują u mnie dziwne lekkie bóle podbrzusza, i też trochę macicy. Przez ok tydzien bardzo miałam bolesne piersi. Dziś wezmę 4 tabletkę placebo a okresu nie ma ;c zaczynam panikować :C Czy wy też miałyscie podobne objawy? Przy której tabletce placebo macie okres?

Gość maxitaxi
Z tego co mówi mój lekarz, organizm może przystosowywać się do tabletek nawet 3 miesiące. Większość objawów, które masz, czyli pobolewanie brzucha, bolesne piersi, mija w ciągu trzech cykli, tym bardziej, jeśli to Twoje pierwsze tabletki antykoncepcyjne. Czy możesz być w ciąży? jeśli brałaś tabletki regularnie, to prawdopodobieństwo jest praktycznie zerowe. Jeśli chodzi o okres, to ja biorę Vibin i dostaję zazwyczaj przy 3 tabletce placebo. Myślę, że nie powinnaś się martwić, tylko spokojnie jeszcze poczekać

Gość gość
biorę tabletki wspomagające ciąże ...1 stycznia miałam dostać okres lecz niestety ... dostałam go 2 lutego lecz był on troszkę dziwny .... ani bolesny ( a każdy okres to jest jakas męczarnia ) i taki niezbyt intensywny ... w tym miesiącu również się to powtórzyło ... od ponad roku staramy się o bobaska ale no niestety z mizernymi skutkami