Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dave24

ile zarabiają prostytutki ?

Polecane posty

Gość dave24

Jest tu jakaś dziewczyna , która była kiedyś lub obecnie jest prostytutką , bo ciekawi mnie ile miesięcznie tak mniej więcej zarabiają prostytutki ?

Gość gość
2o tys zl

Gość gość
Wejdz sobie na forum Garsoniera i poczytaj. Dziwką nie jestem ale czytałam właśnie to forum i laski pisały, że zarobiły sobie na mieszkania, czy otwarcie własnej działalności. Licząc, że przeciętna d***** bierze 200 zł za godzinę i ma np. 2 klientów dziennie w dni robocze i około 40 miesięcznie, to daje nam 8000 zł na miesiąc. 8000 x 12=96 000 zł

Gość dave24
bo są czasem d***** co biorą 100 zł za seks i 1300 za noc to one w granicach 4000 zł ? masz może jakiegoś linka do wątku na ten temat na garsonierii ?

Gość gość
gdzie na garsonierii możńa o tym znaleźć ?

Gość gość
Już dawno to czytałam i nie pamiętam. Ale wystarczy założyć sobie trefne konto i można przeglądać wątki. Laski się tam ogłaszają, d****arze piszą o nich opinie. Możesz łatwo sobie policzyć ile d***** wyciągają. Jest jeden wątek gdzie opowiadają czego się dorobiły pracując jako prostytutki. Najlepsze d**y biorą 300 zł za godzinę. Zabawne bo ją muszę rypac w robocie 10 godzin żeby zarobić 100 zł :)

Gość dave24
wszystko ma swoje plusy i minusy , ich praca to raczej mocno wyniszczająca jest i do tego mało perspektywiczna bo potem i tak będą musiały ruszyć tyłek by zdobyć normalne doświadczenie zawodowe.... , ja na pocieszenie powiem tobie , że obecnie w ogóle nie pracuje bo dopiero studia skończyłem ;)

Gość dave24
a co do wątku na garsonierii to śmieszny temat był jak pamiętają swojego poerwszego klienta i jedna się pochwaliła , że przypadkiem kopnęła go w jaja hehe i on nigdy więcej do niej już nie przyszedł , jakis doktor...

Gość gość
Niby tak, ale będą już miały mieszkania, samochody, działki, czyli będą ustawione. Mogą pracować 10 lat i kupić sobie dwa mieszkania dodatkowo, a potem żyć z wynajmu. Ja z kolei będę miała jedno wielkie g. :) Ale i tak mnie brzydzi ich profesja :)

Gość dave24
Gadałem kiedyś z jedną taką laską kiedyś i mi opowiadała , że większość kasy przetracała na bzdury , więc byłbym ostrożny z tą ich gospodarnością i ustawieniem się.... , ja będę mieć może nie moje mieszkanie , ale mieszkanie w którym będę mógł samemu mieszkać itp. Co do profesji to kiedyś parę razy w życiu byłem na takiej usłudzę i jest to trochę jak pakowanie kartonów , czyli ciągle robią to samo w kółko przez powiedzmy np. 2 lata i jest to lekko sucha praca i mało rozwojowa.... , więc bym się na twoim miejscu tak nie smucił tym...

Gość dave24
a ty ile masz lat ?

Gość gość
No cóż otwieranie paszczy i lizanie męskich jąder dzień w dzień na pewno pracą rozwojową nie jest :) 24 :)

Gość dave24
Tyle co ja masz lat :D Mniej więcej na tym to polega , do tego poskacze czasem :D Chyba , że robią jakieś bardziej wyrafinowane usługi... :D ty pewnie już po studiach ? ;)

Gość gość
Po studiach, które były błędem niestety :)

Gość dave24
Dlaczego ? ;)

Gość gość
Chyba te 10 zeta za godzinę mówi samo za siebie :)

Gość dave24
no dużo to nie jest , ciekawe , ja mi się będzie wiodło , po logistyce jestem i na razie szukam roboty ;) jakbym zarabiał tak 2000-2500 zł na rękę to by źle nie było...

Gość gość
Co z tego ze maja kase jak wyladuja w piekle poza tym maja wiadro miedzy nogami i kto je zechce do zwiazku? Chyba smiec jakis. Kasa to nie wszystko.

Gość gość
Znam taką co w rok zarobiła na mieszkanie ale ona pracowała w Szwajcarii. Teraz wyszła za mąż za Polaka i on nic nie wie o jej przeszłości i jest mało prawdopodbne żeby się coś dowiedział.

Gość gość
więcej niż te magisterki po swych studiach. i nie płaczą , że pracy nie ma i nie demonstrują i nie łażą do MOPSu. szacun dla Prostytutek!

Gość gość
Właśnie, niektóre wychodzą za mąż i mężulek albo nic nie wie, albo to akceptuje. Dave, powodzenia w szukaniu pracy, może być ciężko. :( ja jestem mgr inż technologii żywności i jest chujnia.

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona

Gość gość
tylko w Namysłowie mieszkanki tego miasta długo się namyślają co wybrać? karierę zawodową , edukację czy prostytucję?

Gość dave24
Ja raczej w ogóle nie będę robił magistra bo raczej to strata czas... , mam inżyniera i teraz będę coś szukał... A co w ogóle nie możesz nic znaleźć czy po prostu kiepsko płacą ?

Gość dave24
zostanę prostytutem tym bardziej , że ma skłonnosci ku mężczyzną

Gość dave24
widzę podszywy się zaczynają :D

Gość gość
Znalazłam za 10 zeta za godzinę, z masą nadgodzin. A teraz też jestem bezrobotna i szukam pracy. :)

Gość dave24
Co do roboty to spodziewam się , że tak do wakacji coś znajdę... Ogólnie tak patrząc co wyprawia nasz obecny rząd to najchętniej bym wyjechał już dzisiaj za granice...