Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
WhiteJakub

Czy to juz czas ?

Polecane posty

Siema, potrzebuje porady od bardziej doswiadczonych. Otoz od 6 miesiecy chodze do nowej szkoly, nowi ludzie. Jest tam jedna taka blondyna, od 2 miesiecy sie z nia przyjaznie, a od 2tygodni ze soba piszemy, i wydaje mi sie, ze to juz nie jest przyjazn. Tak wiec od tygodnia, codziennie sie z nia spotykam. Tutaj w rekolekcje jechalismy do niej, tu do mnie, tu na pizze, tu do kina. I tego 4 dnia pomyslalem sobie - nie bede c***a, zrobie jakis pierwszy krok. W kinie probowalem ja objac, lecz ona skulila sie tak dziwnie wiec wycofalem sie. Po 10 minutach powtorzylem, moze poprostu sie nie spodziewala. I tu sie udalo, lecz po 5sekundach film sie skonczyl i momentalnie oswiecily sie swiatla. Wyszlismy z kina, zaprosilem na lody, odprowadzilem do domu. Dodam, ze przez caly film byla przysunieta do mnie, w pewnym momencie nawet oparla o mnie glowe :) I tutaj moje pytanie, jutro po lekcjach idziemy do niej do domu. Zawsze siedzimy sobie na lozku i rozmawiamy, zrobic jakis krok dalej ? Wiem, ze ona nigdy nie miala chlopaka ani sie nie calowala. Wiem to bo wyslala mi snapa, z czasow gdy miala 1rok - na zdjeciu byla ona i jakis chlopak (tez 1 rok) i dawali sobie na nim slodkiego calusa z podpisem ,,Czyli jednak sie kiedys calowalam" Prosze o porady ;) z gory dzieki

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować