Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Emigracyjne smiecie, tak wypowiada sie o PL gość, który osiagnął sukces w UKa

Polecane posty

Gość gość
Dania to UK? Ale nie chce mi sie czytac tego calosci bo sram na to co myslisz ty czy jakis pilkarzyna

Gość gość
Nie UK, tylko uka świnio. Uka to stan w którym żyjecie emigracyjne przegrywy. Ty świnio z Arkiem to nawet stać w jednym rzędzie nie możesz, a co dopiero sie z nim równać. Lizalas juz jaja facetowi świnio?

Gość gość
zamknij ryj kretynie bo nikt juz nei chce z toba dyskutowac w**************** a j

Gość gość
Zrob mu loda pedale :o jak taki cudowny

Gość gość
Wuefista swojego idola objawil :D Sam kopal swinskiego flaka w podrzednej wsiowej druzynie :D, to mu imponuje jakis gostek, oktorym nikt nie slyszal :P

Gość gość
Nigdy o nim nie słyszałam I to jest w Danii To Skandynawia debilu bez szkoły

Gość gość
Swinio tobie nikt i nic nie imponuje oprócz zmywania ukowskiego g****a. Nie piszę o UK śmiecie tylko o uka. Wy nie macie nic wspólnego z krajami w których żyjecie. Parszywa szarancza, przemieszczają się tam gdzie czuje korzystniejszy grunt. Śmiecie bez zasad i honoru. Kible szorowac tylko potraficie tepaki.

Gość gość
Zmywanie znasz z autopsji ? :D

Gość gość
Wymyslil se jakies "uka" przyglup je/bany :D zryj kal w PLU i laski rob kumplom ktorzy oddadza za ciebie zycie BUEHEHEHEAAAHAHA i oddawaj smieciu funty hipokryto po chu/j szmato tu przyjechales szmaciarzu bez honoru, latwo sie funciki wydawalo? Cwelu niedomyty

Gość gość
Przyjechałem świnio bo mam do tego prawo. Na szczęście juz nie mieszkam w ukowskim syfie tak jak ty garomyju.

Gość gość
Wuefisto przeciez ty nigdzie nie byles oprucz wyprowadzki ze swojego zadupia do Trójmiasta :D

Gość gość
Ludzie w PL zarabiaja zbyt duzo. A przeciez wszystko jest takie tanie.

Gość gość
Napisz się pisać po polsku przyglupie.

Gość gość
Ja tez mam do tego prawo szmato a tobie ch/uj do tego

Gość gość
"Napisz się pisać po polsku przyglupie." X Napisze sie jutro ok? :D

Gość gość
A co ma zmywanie naczyń w knajpie do czyszczenia kibli bo nie nadazam za prostota rozumowania tego pajaca .

Gość gość
Bo temu durnioei to się wydaje że jest bardzo obraźliwe. Ale już osoba która zmywa w Polsce w knajpie za najniższa to jest gość ha ha! Ją jestem kucharzem, pracuje w innym kraju niż w UK i w sumie wolslbym pracować na zmywaku. Dziewczyny robią swoje i nie muszą się przejmować . a z gotowanie to wiadomo jak jest . zarobki podobne . praxacma zmyeaku jest ciężką a ten pilgliwek obraza ludzi. Żałosny typ .

Gość gość
Powyzej to tez wuefista. Specjalnie tepak robi tyle bledow zeby sie nie skapnac. :D tepa ci/ota. Juz dawno to podejrzewalem jak pisal jako kobieta niby z Francji i klocil sam ze soba, (schemat ten sam co z bingolem), a tu dzisiaj sie okazuje ze jest facetem kucharzem buehehe no ta on jest wszedzie, UK, Niemcy, Francja, Polska. W kazdym temacie sie udziela probujac nakrecac nienawisc miedzy wszystkimi. A jak nie pisze na poza polska to na innych dzialach np jako emilka :D co za mlot :o w zyciu takiego debila nie spotkalem.

Gość gość
Albo debilki bo to moze byc tak na prawde kobieta. :D

Gość gość
Ktokolwiek to jest ty o musii być przedstawiciel aktualnie rządzącej partii . CV ta sama złość, nienawiść, zajadlisc i glupio mądrość

Gość gość
To tylko emigracyjny pyerdolec mógł coś takiego wymysleć. Co za kurfa nieudolne śmiecie.

Gość gość
Potwierdzenie ^ pozniej wkleje linka